Vaida19861986 parašė:
Sveikutes būsimos mamytės, noriu jums visom palinkėti gražaus, lengvo likusio laiko laukti susitikimo su mažylių. O man dar ne laikas susitikti dievas taip nusprend…
Kaip gaila... 🥺 Laikykitės ir nenuleiskit rankų! 😣
Vaida19861986 parašė:
Sveikutes būsimos mamytės, noriu jums visom palinkėti gražaus, lengvo likusio laiko laukti susitikimo su mažylių. O man dar ne laikas susitikti dievas taip nusprend…
Kaip gaila... 🥺 Laikykitės ir nenuleiskit rankų! 😣
mergingute parašė:
Norejau paklaustkaip cukrus pas jus? Kiek nustate?
Sveiki man 5.1
mergingute parašė:
man 5.12
Vaida19861986 parašė:
Labai gaila :/ Stiprybės Jums!
Vaida19861986 parašė:
Stiprybės jums...
Mano TTH, kai pastojau buvo 2,9 endrokrinologas sakė per daug. Pirmam trimestre turi buti iki 2, tai israse puse minimalios dozes tiroksino. Bet siaip sake svarbu, kad nebutu didelis, nei mazas. Tipo didelis labiau kenkia. Dabar pasidariau tyrima ir yra 1,4. Antradieni bus nuotoline konsultacija tai matysim ka sakys, manau viskas gerai, nes antram trimestre norma jau iki 2,5. Pas mane skydliauke irgi autoimunine
mergingute parašė:
Nustate 4,5
mergingute parašė:
4.2
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai