Jovita34 parašė:
Gal galit pasakyti, kurioj klinikoje papuolete pas genetike? Kur jau dirba genetikai ir priiminėja?aciu
Galima registruotis BAK arba Synlabe. Bet pvz. BAK pas Butkevičienę konsultacija su echoskopu 150 Eur, o Synlabe - 85 Eur
Jovita34 parašė:
Gal galit pasakyti, kurioj klinikoje papuolete pas genetike? Kur jau dirba genetikai ir priiminėja?aciu
Galima registruotis BAK arba Synlabe. Bet pvz. BAK pas Butkevičienę konsultacija su echoskopu 150 Eur, o Synlabe - 85 Eur
Sveikos, esu nauja narė, prisijungiu prie spalinuku grupės 🤗🥰 mums jau 14sav 1d. supuosiu pirmąjį/ąją mažylį/ę👶❤️ Labai džiaugiuosi, dauuug visko naujo reikia sužinoti, čia manau daug atsakymu iš patyrusių ir nepirmą vaikutį auginančių mamų galima sužinoti, tikiuosi bendrausim😍😇 Kolkas viskas puiku, augam! ❤️
Juratinka parašė:
O kaip jus gydete? Nes kai laukiuosi mažai kas galima.. O gal savaime praėjo?
Savaime nepraėjo, nes iš pradžių viešojoje poliklinikoje man nieko nedarė, tik sakė Perskindol tepti, iš kurio nulis naudos buvo, kai vakare keliai visi degė ir sutinę buvo 🙁 Tai nulėkiau privačiai pas traumotologą, tas paskyrė magnetinį rezonansą, po jo siuntė pas reumatologą į Gemma kliniką ir ten man paskyrė fizioterapiją, tai ten atlikau testą ir paskyrė pratimus, tai išlankiau kursą, po to tęsiau namie ką išmokau. Po kažkiek laiko praėjo, kol kas daugiau nebesikartoja 🙂
Kamilė Lat parašė:
ACIU jUMS LABAI, APRAMINOTE :)*
Beje, o kur darėte, per kiek laiko atsakymai parėjo? 🤗 Man praeitą ketvirtadienį padarė, tai jau ramybės nerandu, kaip nekantrauju sulaukti, nors panašu, kad šią savaitę dar nesulauksiu, nes ir šventės įpuolė, bet vis tiek nerimstu 🙈
Kisulita parašė:
Beje, o kur darėte, per kiek laiko atsakymai parėjo? 🤗 Man praeitą ketvirtadienį padarė, tai jau ramybės nerandu, kaip nekantrauju sulaukti, nors panašu, kad šią sa…
Dariausi balandzio 6d. 1005 klinijoje Vilniuje, dariau isplestini, kainavo 780eur
Kisulita parašė:
Beje, o kur darėte, per kiek laiko atsakymai parėjo? 🤗 Man praeitą ketvirtadienį padarė, tai jau ramybės nerandu, kaip nekantrauju sulaukti, nors panašu, kad šią sa…
Bet gavus atsakyma, konsultacija tik kita penktadieni:/
Mes siandien irgi pasidareme NIPT tyrima bet neispletini, paprasta, mokejom 549.
Labai patiko tai kad gydytoja apziurejo per echoskopa ar yra judesiukai, paaiskino viska, papildomai niekas nekainavo tik tyrimas. Kas mane nustebino 🤣 nes maniau atejus moket prades skaiciuot: tyrimas tiek, echoskopas tiek, konsultacija dar tiek 😀 bet nieko panasaus.
Kaunietes rekomenduoju tyrima darytis InMedika klinikoje Silainiuose
Sake kitos savaites pabaigoje bus atsakymas.
Jau taip laukiu 🙏🏻🥰
Kamilė Lat parašė:
Dariausi balandzio 6d. 1005 klinijoje Vilniuje, dariau isplestini, kainavo 780eur![]()
Kaip įdomiai, aš va šiandien dariausi Northway, su gydytoja pakalbėjom, nusprendėm daryti išplėstinį, bet kaina 520€. Kaip skiriasi..
zaylya03 parašė:
Kaip įdomiai, aš va šiandien dariausi Northway, su gydytoja pakalbėjom, nusprendėm daryti išplėstinį, bet kaina 520€. Kaip skiriasi..
Taigi tu tyrimu yra desimtys. Ir ju kaina skiriasi. Nieko keisto. 🤷🏼♀️
Saulute@ parašė:
Merginos,bet ar normalu,kad visa diena paskaudena tuos sonus? Tai desini tai kairiji? Tas skausmas toks suduria ir praeina,po kurio laiko vel suduria. Gal dar pilvo…
Manau tikrai normalu kad tai tas, tai anas. O jeigu labai neramu - pasiskambinkit gydytojai, arba yra online konsultacija mediku, kiek pamenu. Parasykit, atsakys
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai