Kanele parašė:
Pasinaudojau kazkada patarimu del sulciu, tai tikrai suveike. Kivius labai megstu, reikes ir juos ismeginti![]()
Man slenka baisiai. Namie pilna visur,o dušą atkimšinėt reikia po kiekvieno plovimo praktiškai...
Kanele parašė:
Pasinaudojau kazkada patarimu del sulciu, tai tikrai suveike. Kivius labai megstu, reikes ir juos ismeginti![]()
Man slenka baisiai. Namie pilna visur,o dušą atkimšinėt reikia po kiekvieno plovimo praktiškai...
jurguciukas1 parašė:
Kaip su kraujavimu reikalai?🤔
Nebuvo kraujavimo... bet sias dienas pilva pamaudzia ir atrodo kad man butu kas i klyna ispyres😂 gal del didejancios gimdos?
Judesiuku dar aisku nejauciu, bet rytais pilve tai viename sone tai kitame jauciu tokius sukietejimus, gal vaikelis neranda vietos kaip isitaisyti😂
Furija parašė:
Nieko nebuvo nuo pat pradžių. O jums kažkas negerai?
Nuo 9 savaitės kaip pradėjau,tai iki dabar,nepastoviai,bet būna dažnai...ir niekas nepasako nuo ko...
Sveikos. Gal kuri gydesi pienlige nestumo metu? Gydytoja israse vaginalines tabletes(ikeliau foto), bet dabar pasimetusi ar cia nuo tableciu, ar siaip buna pamaudzia pilvo apacia? Retkarciais, bet ne visada. Nekraujuoju, nescia 17sav. Pirmadieni skambinsiu gydytojai ir uzklausiu, bet dabar neramu ar toliau naudoti ar baigti, nes tik dvi tabletes sunaudojau
jurguciukas1 parašė:
Nuo 9 savaitės kaip pradėjau,tai iki dabar,nepastoviai,bet būna dažnai...ir niekas nepasako nuo ko...
O pas gydytoją ar ligoninėj apžiūrai buvot? Ką gydytojai? Nepaskyrė jokio gulimo rėžimo, nieko?
Kanele parašė:
Cia apie apelsinu sultis kalbat? Ar jos turi buti svieziai spaustos?
jurguciukas1 parašė:
Kaip su kraujavimu reikalai?🤔
As kraujavau su abiem. Su situo maniau persileidau nes pomiko dydzio gabalas iskrito I wc. 2 dienas sielvartawau, kol atejo laikas skanu, kad pazet ar reikia valymo. Kai parode vaika judanti dar labiau blioviau is laimes. As turejau naudoti progesterono zvakutes bet dar pries pastojant iki 12 sav. Kraujuot su situo nuo 10 sav pradejau iki 13sav. Dbr viskas OK. Jokio paaiskinimo nedave, gal buvo du, nes skano foto buvo keistoka
Begemotike parašė:
As kraujavau su abiem. Su situo maniau persileidau nes pomiko dydzio gabalas iskrito I wc. 2 dienas sielvartawau, kol atejo laikas skanu, kad pazet ar reikia valymo…
Svarbu viskas gerai, o jei dar dviguba laime 🥰 man į pilvą leido progesterona 20 dienų, kartu geriau progesterona tabletem po 400 Mg per diena. Dabar jau mazinu, baigiu paskutinį pakeli ir jau bus viskas. Tikiuosi, daugiau nereikes 🤞 kiek žinau, bet tiksliai nesidomėjau dar, jau tokiam laike neveikia progesteronas
striksiuke parašė:
Svarbu viskas gerai, o jei dar dviguba laime 🥰 man į pilvą leido progesterona 20 dienų, kartu geriau progesterona tabletem po 400 Mg per diena. Dabar jau mazinu, ba…
Tai liko pas mane vienas 😏svarbu liko.
Pas jus ivf? Kad tiek daug progesterono vartojat ar kitos priezastys?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2020-m-spalinukai-1
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai