Turiu prisipažinti, užėjus į svetainę ir pamačius konkursą, kurio metu galima laimėti tepalinį radiatorių MILL AB-H1500DN, buvau nusiteikusi skeptiškai. Mano atmintyje bei patirtyje tepaliniai radiatoriai buvo labai gremėzdiški, vos vos šildantys ir dulkes renkantys prietaisai. Bet nusprendžiau sudalyvauti ir galbūt paneigti šią nuomonę. Ačiū tėvų darželiui, kad tokia garbė teko man. 🤗
Radiatorių mūsų šeimai atvežė kaip tik tada, kai lauke darėsi vis vėsiau, bet šildymas dar buvo neįjungtas. Tad su nekantrumu ėmiau testuoti.
Nustebino tai, kad radiatorius nėra toks ir sunkus kaip įsivaizdavau. Dėl šonuose esančių rankenėlių jį lengva pernešti iš vienos patalpos į kitą. Tačiau prietaiso lengvumas niekaip neįtakoja jo stabilumo.
Radiatoriaus naudojimas labai paprastas. Įjungi, nustatai norimą temperatūrą ir netrukus jauti kaip sklinda maloni šilumos banga. Gali nustatyti šildymo galingumo lygį. Jų yra 3. Pasukus ratelį lengvai pasirenki norimą kambario temperatūrą. Viską tai padarai keliais mygtukų paspaudimais. Maksimali radiatoriaus temperatūra 35⁰C, minimali 5⁰C. Prietaise yra srovės indikatorius (jis rodo ar šiuo metu naudoja elektros energija ar tik sušilęs, palaiko kambario temperatūrą), dienos/nakties režimas ir perkaitimo apsauga.
Radiatorius veikia labai tyliai. Kambarys įšyla greitai, tad kitą kartą dienos eigoje pamiršti, jog ryte įjungei radiatorių.
Šeimai labai patiko radiatoriaus dizainas. Balta, juoda tai visada buvo ir bus klasika. Manau radiatorių gali pritaikyti bet kokiame interjere. Didelis pliusas, kad nėra ertmių kuriuose rinktusi dulkės. O jei jau prisirinko, tiesiog nubrauki drėgna šluoste ir tvarka. Todėl prietaisą labai lengva prižiūrėti.
Tokia mano nuomonė apie tepalinį radiatorių MILL AB-H1500DN. 👍🏻