goshyte parašė:
Aš esu dariusi, sulaukė daug pagyrų, tikrai skaniai gaunas, antrą dieną nebuna permirke baisiai tešla, galima tikrai valgyt drasiai.
Rizikavau, sumakalavau ryte. Valgysim apie 7. Jei skanus gausiu greit dar vieną rytojui susukti 😅
goshyte parašė:
Aš esu dariusi, sulaukė daug pagyrų, tikrai skaniai gaunas, antrą dieną nebuna permirke baisiai tešla, galima tikrai valgyt drasiai.
Rizikavau, sumakalavau ryte. Valgysim apie 7. Jei skanus gausiu greit dar vieną rytojui susukti 😅
Cavy parašė:
Rytojui nieko nesukau, nei šlapias, nei traškus. Esu skanesnių padariusi(tik aišku ne per pusvalandį 🤭.
Na ir greita jūs ☺️ aš per pusvalandį tiek užkandžių tikrai nepadaryčiau, tik vieną lėkštutę geriausiu atveju 😄
astukijus parašė:
Na ir greita jūs ☺️ aš per pusvalandį tiek užkandžių tikrai nepadaryčiau, tik vieną lėkštutę geriausiu atveju 😄
Tai, kad čia bemaž tas pats, kol kiaušis virė viską pasiruošiau 😅
Labiausiai tai pelėsinis su uogiene patiko, ėjau kartoti.
Kiti vieni nauji dariau pirmąkart sūris, majonkė, sūdyti riešutai, eazinos. Skanu, bet marmalą ryte reikėjo pasidaryti, kad riešutai sumirktų 👌🏻
Cavy parašė:
Tai, kad čia bemaž tas pats, kol kiaušis virė viską pasiruošiau 😅
Labiausiai tai pelėsinis su uogiene patiko, ėjau kartoti.
Mane irgi čia labiausiai sudomino pelėsinis sūris su uogiene, gera idėja, reiks šiaip karts nuo karto tokį užkandį pasidaryt 🙂
astukijus parašė:
Mane irgi čia labiausiai sudomino pelėsinis sūris su uogiene, gera idėja, reiks šiaip karts nuo karto tokį užkandį pasidaryt 🙂
Šįkart vyšnių, tai idealiai tiko saldi rūgštelė. Tik krekeriukas greit sumirksta, jei anksčiau ryoštis rinkčiausi sonko ar paprastą pranc batono riekelę
Cavy parašė:
Šįkart vyšnių, tai idealiai tiko saldi rūgštelė. Tik krekeriukas greit sumirksta, jei anksčiau ryoštis rinkčiausi sonko ar paprastą pranc batono riekelę
O jus randar kažkur pirkti sonko tu duoneliu kvadratiniu? Nes pas mus senokai nematau prekyboje.
goshyte parašė:
Pas mus pusryčiam blyneliai su alyviniais obuoliais🍏🫐
Gera idėja, manau padarysiu tą patį! Ką dar gaminat iš alyvinukų? Turiu šaldytuve, jaučiu suvalgyt nespėsim, tai svarstau kaip čia be pyragų dar kažkaip jiems suteikus kitą formą. 🍏🎁
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai