Zomša parašė:
Sveikos,
Mes nuo 10mėn perkėlėme į atskirą kambarį.
Zomša parašė:
Sveikos,
Mes nuo 10mėn perkėlėme į atskirą kambarį.
Zomša parašė:
Sveikos,
Kai nesikels nakti 😂
Zomša parašė:
Sveikos,
Vyresnėlis nuo dviejų metų buvo guldomas savo kambary, bet apie 12 vis tiek ateidavo į mūsų lovą. Taip iki 6 metų, kol laukiausi ir jau netilpom. Mažoji miega irgi kartu su mumis lovoj, nes man paprasčiau išmesti papą nei kilnotis nuolat
bet kiekvienam savo, vaikai skirtingi, vyresnėlis itin jautrus vaikas, galėtų dar ir dabar kartu miegot, jūs darykit kaip jums patogiausia, jei vaikui reikia daugiau artumo ir saugumo, nemanau, jog reiktų kišti į "knygų" rėmus kada vaikas turi atskirai miegot. Bet jei jums kelia diskomfortą miegoti kartu lovoj ar tam pačiam kambary - iškraustot
pailsėjusi mama yra geriausia, kas gali būti vaikui.
Sveikos mamytės, kaip jums sekasi su žindymu ir kada planuojate vaikučius atjunkyti? :oops:Aš planavau bandyti atjunkyti pavasarį, bet mes per šventes atsidūrėme ligoninėje su covidu😒Grįžus iš ligoninės, papulis, vėl tapo kažkokiu stebuklu
naktį mažoji jo nepaleidžia, o soskio nebeima. Nebežinau ką daryti, jaučiuosi kaip kūdikėlį iš ligoninės parsivežus
Jau man visus kaulus skauda nuo tokio miegojimo. Viliuosi, kad čia tik adaptacinis laikotarpis po ligoninės🤞Tačiau dabar, atjunkymas atrodo neįmanomas
Kaip planuojate vaikučius atjunkyti? Gal galite pasidalinti patirtimi? Manau ne man vienai būtų įdomu išgirsti
Labukas! Aš nutraukiau pienuką, kai sūnui buvo 1 metukai. Kas kelias savaites 'pamesdavau' po vieną maitinimą... kol galiausiai liko tik naktinis ir pietų. Galvojau, kad sunkiausia bus nutraukti naktinį, bet, deja, dieninis tapo galvos skausmu, nes be papelio neužmigdavo. Dar ir iki šiol, jeigu neišveži vežimėliu pasivažinėti, ar mašinoje neužmiega, tai malasi belekaip, bet nemiega. Jeigu galėtų, tai išvis turbūt nemiegotų pietų
Gal dar ir nuo vaiko priklauso, maniškis kažkaip visai nesureagavo, kad pienelio neliko, nei puldavo prie to papuko, nei šiaip kažkaip protestavo
EglėR parašė:
Sveikos mamytės, kaip jums sekasi su žindymu ir kada planuojate vaikučius atjunkyti? :oops:Aš planavau bandyti atjunkyti pavasarį, bet mes per šventes atsidūrėme li…
Aš atjunkyt neketinu, bet tikrai pastebėjau, kad besotė patapo, krūtinė pas mane kaip dvidešimtmetės dabar užpumpuota, pilna
gal toks etapas, šuoliuoja kleckai, daug veiksmo vyksta kūne, matyt reikia pastiprinimo
Pirmagimį nustojau žindyt 2.5 metų, kai išvyko su tėčiu į kelionę savaitei, buvo sunkios pirmos naktys, nes migdydavau žindant, tai tikrai nervinosi vaikas, kad negauna. Yra daug liaudies folkloro, kaip antai būti su storu chalatu ar migdyti tėčiui kitam kambary, pleistriukai ant spenelių, nebandžiau tokių fintų, bet manau jei vaikas dar pats neatsisako, tai bet kuriuo atveju pirmos kelios dienos bus nervingos visiems, reikia atsilaikyt ir tiek
EglėR parašė:
Sveikos mamytės, kaip jums sekasi su žindymu ir kada planuojate vaikučius atjunkyti? :oops:Aš planavau bandyti atjunkyti pavasarį, bet mes per šventes atsidūrėme li…
Aš ir norėčiau atjunkyti iki vasaros, nes birželį grįžtam į Lietuva, prasidės darželiai, norėtųsi, kad jau iki to laiko būtų atsijunkiusi🙂 o kaip bus, neaišku 🧐
FireFly parašė:
Mamos, ar duodat žuvų taukus? jei taip, kokius?
Skaiste1234 parašė:
Musų gydytoja šiuos rekomendavo
Mūsų gydytoja irgi šiuos rekomendavo, bet vaistinėje patarė Mollers baby. Klausiau kodėl, tai sakė, kad Equazen gan stiprūs, Mollers švelnesni
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai