Glaudi parašė:
Jauni tebesam. Ka cia zinosi.. 😁😁
Glaudi parašė:
Jauni tebesam. Ka cia zinosi.. 😁😁
Glaudi parašė:
O aš tai žiauriai norėjau mergytės...dar iki šiol sunkiai susitaikau... 😁
Aš šį kartą tikiuosi mergytės🫣 ir įsivaizduoju, kad jei bus ketvirtas berniukas turbūt tiesiog pradėsiu isteriškai juoktis🤣 dėje šito pasirinkti negalime, kad ir kaip kartais norėtūsi. Stengiuos nenusiteikti, kad gali būti mergytė, nes tas augantis žmogeliukas nenusipelnė nusivylimo dar net ne gimęs dėl savo lyties. Svarbu sveikas vaikas🥰
as tai va katik atsibudau ,nes sapnavau, kad isrinkau dukrai varda , nors man jau gine sake, kad greiciausiai berniukas 😂 , kaip suprantu nors atrodo as jau susitaikiau, kad bus berniukas, bet mano pasamone ne 😂😂😂
nes
geriau jau berniukiska
varda susapnuociau ,nes nesugalvoju kas patiktu
Lindi parašė:
as tai va katik atsibudau ,nes sapnavau, kad isrinkau dukrai varda , nors man jau gine sake, kad greiciausiai berniukas 😂 , kaip suprantu nors atrodo as jau susitai…
Juokas juokais nors aš neturiu net menkiausios užuomenos iš gydytojos kokia lytis bet jau antrą kartą sapnuoju berniuką, naujagimį gražų. Tai nežinau ar čia man pasufleruoja jau kūnas 🤣
Laimedelnuose parašė:
Juokas juokais nors aš neturiu net menkiausios užuomenos iš gydytojos kokia lytis bet jau antrą kartą sapnuoju berniuką, naujagimį gražų. Tai nežinau ar čia man pas…
Aš su dukra (nors žinojau, kad mergaitės laukiuosi) visą nėštumą berniuką sapnavau 😀
Kunarckrs parašė:
Sveikos, laukiuosi 15 ta savaite, jau kokios 4 dienos kankina galvos skausmai, buvo nukrites spaudimas , teko paguleti ligonineje , taciau galvos skausmai bniekur n…
Man asmeniskai tik viena karta buvo ziaurinis galvos skausmas.
Kitus kelis kartus pakenciama,bet esu skaicius , kad kaikuriom moterim diena is dienos taip
Lindi parašė:
Man asmeniskai tik viena karta buvo ziaurinis galvos skausmas.
Kitus kelis kartus pakenciama,bet esu skaicius , kad kaikuriom moterim diena is di…
Aš viena iš tų "laimingųjų". Kai net galvot, atrodo, skauda 🤦♀️ bet abu kartus baigėsi su gimdymu.
Kunarckrs parašė:
Sveikos, laukiuosi 15 ta savaite, jau kokios 4 dienos kankina galvos skausmai, buvo nukrites spaudimas , teko paguleti ligonineje , taciau galvos skausmai bniekur n…
O kiek buvo nukritęs spaudimas?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai