Godvile parašė:
O kiek buvo nukritęs spaudimas?
Gal kažkas 98/57 žemiausiai
Godvile parašė:
O kiek buvo nukritęs spaudimas?
Kunarckrs parašė:
Man visuomet atėjus pas ginekologe per apžiūra spaudimas būna 100/60. Nesako, kad žemas, galvoju, kad normalus. Tiesa galvos skausmų nebūna.
Priklauso, koks jūsų normalus spaudimas būna. Kai mano visada yra 110/70, tai ir pakritus iki 90/60 aš dažniausiai tik tokį vangumą jaučiu, energijos lygis krenta, bet pati savijauta tai gera. Tai ir gydytojai tada nereaguoja. O jeigu spaudimas vidutiniškai būtų aukštesnis, tai toks kritimas matyt kritiškesnis būtų.
Gadi parašė:
Priklauso, koks jūsų normalus spaudimas būna. Kai mano visada yra 110/70, tai ir pakritus iki 90/60 aš dažniausiai tik tokį vangumą jaučiu, energijos lygis krenta, …
Na mano įprastas 110/70 būdavo, dabar iki 80/50 pakrinta - tai ir galvos svaigimai būna, silpna. Vanduo ir judėjimas - pasakyk gydytojas geriausi vaistai nuo šito 😊
Sveikos, merginos! Pribrendau is aš prisistatymui
vis nedrąsu buvo, kad per mažas neštumas ir kas gali nutikti. Čia mano antras neštumas, turime metukų mergaitę, kurios laukėm daaug metų ir tik su medicinos įsikišimu pavyko jos susilaukti. Tai šis neštumas tikras stebuklas mums🙂 panašu, kad bus berniukas pagal genetikę, bet laukiam dar kitą savaitę nipt rezultato, tai bus aiškiau.
Kunarckrs parašė:
Sveikos, laukiuosi 15 ta savaite, jau kokios 4 dienos kankina galvos skausmai, buvo nukrites spaudimas , teko paguleti ligonineje , taciau galvos skausmai bniekur n…
Ooo taip aš irgi kankinuosi su šituo. Kartais net iki vėmimo. Tai šiek tiek padeda "žvaigždutė" ir skysčių daaaug.
Luanda parašė:
Sveikos, merginos! Pribrendau is aš prisistatymuivis nedrąsu buvo, kad per mažas neštumas ir kas gali nutikti. Čia mano antras neštumas, turime metukų mergaitę, …
Sveikinu 🫶❤️
Laimedelnuose parašė:
Juokas juokais nors aš neturiu net menkiausios užuomenos iš gydytojos kokia lytis bet jau antrą kartą sapnuoju berniuką, naujagimį gražų. Tai nežinau ar čia man pas…
Nu žinokit man viena moteris senai buvo pasakius jei nėštumo metu sapnuoji mergaite tai gims berniukas, o jei berniuką- gims mergaite☺️ Man su pirmom mergaitem tas tikrai pasitvirtino😁 O db man per echoskopa sakė lyg mergaite vėl bet aš su sapnavau kad pagimdžiau mergaite, tai taip viliuosi ar pasitvirtins ir gims ši karta sūnus🥰
Edit@ parašė:
Nu žinokit man viena moteris senai buvo pasakius jei nėštumo metu sapnuoji mergaite tai gims berniukas, o jei berniuką- gims mergaite☺️ Man su pirmom mergaitem tas …
As tj sapnavau dusyk jog berniuko laukiuosi. Tai taip ir yra 😄
Glaudi parašė:
As tj sapnavau dusyk jog berniuko laukiuosi. Tai taip ir yra 😄
Aš su pirmu pamenu sapnavau, kad pagimdžiau mergaitę, nors jau 100proc. žinojau, kad berniukas ir nuo nėštumo pradžios jaučiau, kad tikrai bus berniukas. Tik, kad nuo mažens svajojau, kad turėsiu mergaitę ir kasytes pinsiu, suknytes pirksiu, tik panašu, kad nelemta tam mano norui išsipildyt😀
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai