wishful parašė:
Ir dar 3 vaikus turėdama, sako, kad nėštumui viena savaitė. Pagal tokį skaičiavimą dar net ov neįvykusi... Planavo du metus, tada op, ir jau po pasimylėjimo renka v…
Niekas ir neverčia tikėti.. 😛
wishful parašė:
Ir dar 3 vaikus turėdama, sako, kad nėštumui viena savaitė. Pagal tokį skaičiavimą dar net ov neįvykusi... Planavo du metus, tada op, ir jau po pasimylėjimo renka v…
Niekas ir neverčia tikėti.. 😛
viktorijabz parašė:
Man tai čia netikra istorija atrodo, nes pasimylėjo su vyru ir jau vardą renka, tokia buvo užtikrinta, kad pastojo iš pirmo karto nuo vienų lytinių santykių, ir vat…
Su sunumi, is karto pajauciau, kad pastojau. Net neturedama patvirtinimo instiktyviai uzdedavauranka ant pilvo ar siaip pagaudavau save glostancia pilva. Is karto pasakiau vyrui, kad tikriausiai prisizaideme, nors iki vaisingu dienu buvo likusios kelios dienos ir vardus pradejau galvoti is ksrto
bambucza parašė:
Su sunumi, is karto pajauciau, kad pastojau. Net neturedama patvirtinimo instiktyviai uzdedavauranka ant pilvo ar siaip pagaudavau save glostancia pilva. Is karto p…
Žinot, atsiranda tokių "super mamyčių" kuriom viskas atrodo keistai tik ne jos pačios 😛😃
Livija parašė:
Sveikos, buvau dingusi kuriam laikui.. Bet turiu džiugių naujienų: prieš kelias dienas sužinojau jog laukiuosi... mergaitės.. Vyro svajonė išsipildėŽodžiu, augam…
Sveikinimai! Pagaliau irbjūs turėsit princesę. ❤
Mamanija4 parašė:
Sveikinimai! Pagaliau irbjūs turėsit princesę. ❤
Ačiū! 🥰
Livija parašė:
Ačiū! 🥰
Sveikinu Jus labai! Mes antrą planuojam, bet kol kas rezultatai be vaisiai... pergyvenu, nes norim didelės šeimos. Bet antro niekaip nesigauna. Nors bandom jau pusę metų
Rimuliuk parašė:
Sveikos mamytes, noreciau prisijungti prie jusu🤗 auginu 3 berniukus bet norim labai 4 ir tikimes kad butu mergaite🥰 aisku svarbiausia kad sveikias. Ar mergyte ar be…
Laikau kumščius ir linkiu pagauti žirniuką 😍😘
Gal kokius vitaminus naudojat? Buvot pas ginekologę?
aš planuoju dar kelis ciklus pagaudyti. Jeigu nepavyks, tada keliausiu pas gydytoją
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai