Igie parašė:
Gal galite rekomenduoti Lor santaru vaiku ligonineje? Apart Sakalinsko( daug girdejau aoie ji) ir Manikienes (buvom pas ja konsultacijos kazkada su pirmu vaiku)? Ma…
Mes pas jį operavom adenoidus,jaunas,viska paaiškino,patiko.
Igie parašė:
Gal galite rekomenduoti Lor santaru vaiku ligonineje? Apart Sakalinsko( daug girdejau aoie ji) ir Manikienes (buvom pas ja konsultacijos kazkada su pirmu vaiku)? Ma…
Mes pas jį operavom adenoidus,jaunas,viska paaiškino,patiko.
Sveiki mums išsiplėtę adenoidai dabar bandysim gydytis vaistais,bet gydytojas sakė mažai tikėtina ir galiausiai reikės operuoti. Ar skaudi operacija? Kaip savijauta? Ar buvo kokių komplikacijų? Ar daro kokius tyrimus prieš operuojant? Kaip vaikas jautėsi po jos? Ar visą narkozę duoda? Man tos operacijos atrodo kažkas baisaus,kai sužinojau baigiu plaukus nuo galvos nusirauti😔
Domikamo parašė:
Sveiki mums išsiplėtę adenoidai dabar bandysim gydytis vaistais,bet gydytojas sakė mažai tikėtina ir galiausiai reikės operuoti. Ar skaudi operacija? Kaip savijauta…
Nieko ten baisaus. Kelios dienos prieš gulant į lihoninę pasidarėm kraujo tyrimus, būtinai krešėjimą, tada ligoninėje iš vakaro turėjom konsultaciją su anestezeologe. Kartais būna skiria raminančių prieš vežant į operacinę. Narkozę gauna normalią. Sūnų paėmė 9 val, 10.30 parvežė. Atsigavus po narkozės dar kažkiek vlandų negallima valgyti, tad reikia spėti pavalgyti kol vaikas operacinėje. Mano berniukas gerai jautėsi atsigavęs tad pavakare jau keliavome namo.
vili parašė:
Nieko ten baisaus. Kelios dienos prieš gulant į lihoninę pasidarėm kraujo tyrimus, būtinai krešėjimą, tada ligoninėje iš vakaro turėjom konsultaciją su anestezeolog…
Sako,kad nieko baisaus,bet taip aš bijau dar dukra tokia iš jautrių vaikų.
vili parašė:
Nieko ten baisaus. Kelios dienos prieš gulant į lihoninę pasidarėm kraujo tyrimus, būtinai krešėjimą, tada ligoninėje iš vakaro turėjom konsultaciją su anestezeolog…
O priežastis kokia buvo,kad reikėjo operuotis?
Domikamo parašė:
O priežastis kokia buvo,kad reikėjo operuotis?
Priklauso nuo išvešėjimo. Mano vaiko atveju, miegodamas knarkdavo kaip pagyvenęs vyras, ir visad išsižiojęs budavo(nepatogu kvėpuoti kitaip) 😳
narciziska parašė:
Mes vaikui operavom pries 3 metus. Po op.sirgo kaip sirgęs, jis iki siol visada išsižiojęs ir ta operacija mums visiskai nieko gero nedave...
Tas issiziojimas negali būti tiesiog likęs įprotis? Kokias išvadas lor pateikė?
Ingka parašė:
Priklauso nuo išvešėjimo. Mano vaiko atveju, miegodamas knarkdavo kaip pagyvenęs vyras, ir visad išsižiojęs budavo(nepatogu kvėpuoti kitaip) 😳
Mano irgi išsižiojus ir nuolat serga ir užgula ausis.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai