NeGi parašė:
Moterys, patarkit prašau, kokius augalus galiu sodint auksinėm žuvytėm?
Dar šveisti ir mirkyti... Procesas gana ilgas.
NeGi parašė:
Moterys, patarkit prašau, kokius augalus galiu sodint auksinėm žuvytėm?
Dar šveisti ir mirkyti... Procesas gana ilgas.
Sveikos, na prisiruošiau pagaliau parašyt. Dabar nusipirkom šildytuvą, filtrą, įpylėm į vandenį. Ir nusipirkom įlašinom gerųjų bakterijų parduotuvėj dar ankščiau man sakė, kad po 3-4dn galiu pirkti žuvis. Kokia jūsų nuomone? Ką dar turėčiau padaryti gal ko nepadariau? Prašau nuoširdžių patarimų nes noriu įsigilinti į akvariumo laikymo įpatumus.
Silke parašė:
Dar šveisti ir mirkyti... Procesas gana ilgas.![]()
Nu ką, toliau nupylinėsiu vandenį ir lauksiu kol prasiskies. Ačiū
Dar klausimas, gal kuri žinot kaip yra dėl augalų valgymo. Nupirkau tokį

Mano auksinės nuo jo neatsitraukia. Ar jos nepersivalgys tokio dalyko?
jele25kr parašė:
Radau kažkas judančio![]()
Kas gali čia būti?sakau gal Helena sraigė maža?![]()
Tai tikrai ne Helena. Helenų kiautai nebūna tokie smaili ir jos yra dryžuotos (net ir mažos), o čia man į melaniją labai panašu. Naudinga sraigė. Palikit. Pureda gruntą, kas neleidžia jam rūgti. Tik patarčiau nepirkti Helenų
tada Melanijoms ATE
NeGi parašė:
![]()
Nu ką, toliau nupylinėsiu vandenį ir lauksiu kol prasiskies. Ačiū![]()
Čia Marimo kamuoliukas. Kitaip tariant samanos. Galima perplėšti ir ištiesinti,pritvirtinti prie grunto ir bus kaip kilimėlis. Visiškai nereiklus apšvietimui. Tik yra viena bėda, kad turi sąvybę irti jei yra ilgą laiką nejudinamas. Tai vis valant akvariumą pavoliokit, paspaudykit su ranka. Pas mane buvo atsiradusi skylutė, tai buvo superinė buveinė krevetėms. Dar tiek jų nebuvau mačiusi kai prisiveisė. O dėl auksinės,tai lai 'lesa'. Tokia jau jų prigimtis

Orynete parašė:
Tai tikrai ne Helena. Helenų kiautai nebūna tokie smaili ir jos yra dryžuotos (net ir mažos), o čia man į melaniją labai panašu. Naudinga sraigė. Palikit. Pureda gr…
Ne Helenos nežadu pirkti net
bet iš kur ji atsirado
ir jį visada būna po gruntu? Nes daugiau aš jos nematau
jele25kr parašė:
Ne Helenos nežadu pirkti netbet iš kur ji atsirado
ir jį visada būna po gruntu? Nes daugiau aš jos nematau
![]()
Gal pirkot augalų kokių ir atsinešėt
Orynete parašė:
Gal pirkot augalų kokių ir atsinešėt
Augalai visi dirbtiniai, prieš keletą dienų pirkom žuvyčių, bet kaip ileidinejau jas nemačiau jokios sraigės. Nu žodžiu dabar ir nesužinosime iš kur ji atkeliavo
Bet sakau nebematau jos
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai