pinger parašė:
Pabandyk nuimti 18 ir 20 CD temperatūras, gal atsiras kiaušinis ir bus smagiau![]()
Pinger, vat tas ir idomiausia, kad mm dabar tik vakar pakraujavau, o siandien kaip ir viskas. as sakau gal kokia zaraza prisikabino prie manes
pinger parašė:
Pabandyk nuimti 18 ir 20 CD temperatūras, gal atsiras kiaušinis ir bus smagiau![]()
Pinger, vat tas ir idomiausia, kad mm dabar tik vakar pakraujavau, o siandien kaip ir viskas. as sakau gal kokia zaraza prisikabino prie manes
-SKY- parašė:
![]()
![]()
![]()
Ir kuri gi hormona kelsi? Ar visus is karto pakelti noretum?
miu nesupyk as nematau nieko cia juokingo,as turejau omeny pakelti hormonu lygi pas save nes man neuztenka kad vaisius ilgai isilaikytu...as pastot galiu bet ilgai vaisius neissilaiko nes truksta hormonu toliau vystitis vaisiui...
jolkute56 parašė:
Sauniai laikaisi,taip ir toliautik kad galejo ir NT ka nors parodyt
Kristut, kaledos stebuklu metas![]()
ogo kaip grazu,niu sveikinu kad ir taip toliau...
Kristut parašė:
Sveikos,
Uoj laukiu rytojaus
idomu kaip toliau eisis mano grafikelis
zalia ake parašė:
miu nesupyk as nematau nieko cia juokingo,as turejau omeny pakelti hormonu lygi pas save nes man neuztenka kad vaisius ilgai isilaikytu...as pastot galiu bet ilgai …
Pirmiausiai siūlau tau pasidaryti progesterono tyrimą
O jį daryk antroje ciklo dalyje.
Neliukas parašė:
nu ne niekas nesikeicia![]()
O jei padarytum žemesnę temp tas dienas? bent po 36.45 ar žemesnę - nesvarbu.
Gumbine parašė:
Pirmiausiai siūlau tau pasidaryti progesterono tyrimąO jį daryk antroje ciklo dalyje.
tas vadinamas kraujo tikrinymas hormonu kiekis,sita jau dariausi ir aiskiai buvo pasakyta kad trukumas yra ji reikia pakelti jei noriu kad vaisius vystitusi toliau
zalia ake parašė:
tas vadinamas kraujo tikrinymas hormonu kiekis,sita jau dariausi ir aiskiai buvo pasakyta kad trukumas yra ji reikia pakelti jei noriu kad vaisius vystitusi toliau
Jeigu tau truksta progesterono, tai tas pats gydytojas tai nustates turejau tau paskirti vaistus. Bet jei nepaskyre, matyt ne viskas taip paprasta.
Sveikos merginos... liudna siandien... susirgot.. zemyn nukritot is tu kur tikejausi jau siandien sveikinti
liudesys. Man tik pradzia ciklo 7 diena, dar ziuresiu kaip cia bus. Na o jei nepasiseks si cikla, tai jau tikrai - nelauksiu nieko eisiu pas gine kad darytu spermiuku tyrimus ir man hormono. Zaliaake, tai tu negali be gines paskirtu vaistu gerti. Juos juk turi gine paskirti. O kad pasake mazas hormonu kiekis, tai turejo pasakyki kokius nuo kada gerti. Negalima savivaliauti vaistais, dar hormonais
Kristut parašė:
Sveikos,
Tikrai galvojau bus kitokia pabaiga, nu nieko, kiekvienam savo laikas.
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai