ievinia parašė:
Man ir mergytei Danielė labai grazus![]()
man taip pat, istikruju mes tarp situ dvieju labiausia su draugu ir tariames kuris cia graziau:)) daniele gal svelniau skamba net nezinau dar reikes pamastyt:)))
ievinia parašė:
Man ir mergytei Danielė labai grazus![]()
man taip pat, istikruju mes tarp situ dvieju labiausia su draugu ir tariames kuris cia graziau:)) daniele gal svelniau skamba net nezinau dar reikes pamastyt:)))
gilė123 parašė:
Dėkite Ula arba Ūla man be proto grazus, pradžioje reik priprasti, nes neįprastas, bet toks grazus.
aha man irgi grazus,bet maniskis kraiposi ,kosmaras,tikriauisai pavadinsim tik vaika pamate,sako kai kam tada spontaniskai vardai ateina i galva ir labiausiai tinka
gabijota08 parašė:
Labas rytukas. Mes jeigu butu buvusi mergaite butume deja vardeli Gabriele. Bet suneliui desime Adamas![]()
Labas rytas
O as galvojau ir galvojau apie tuos vardus
Pradzioje manaiu Elza, paskui Leila, tada Ariana, tada Aleksandra, dabar jau galvoju, gal Erika? Pries du metus norejom Emilia pavadinti, bet neisnesiojau tos mergytes
Dabar jau tas vardas nebeaktualus, del suprantamu priezasciu.
daivulycius parašė:
as tiesa sakant isvis rusisku vardu daug nezinau ,jei turi kokiu minciu mestelk![]()
tarkim David - Davidas ,Oskar- Oskaras ,na man berniukams taip graziai skamba
vaiduciuke parašė:
Sveikutes... norejau jusu paklausti,kurios dar negalit be nosies lasiuku gyventi? Nes man jau 27sav ir nuo pat nestumo pradzios vartoju tuos lasus visus xymelin otr…
Sveika, siaip visi tie purškalai labai sausina nosies gleivinę ir prie jų yra priprantama (Dažnai su vyru kariauju, jis irgi megėjas tų purškalų ir sloguoja po 1-2 mėnesius
). Jau tiesą sakant sunku tau jų atsisakyti bus, tai mėgink pakvėpuoti karštais garais, įsilašink eukalipto, dažniau pasimasažuok nosies taškus, ir pasitark su daktaryte.
Čia šiaip tokia istorija, mano draugė irgi labai mėgėja tu puškalų ir kas biški visad purkšdavosi ir atėjo tokia diena kai apsilanke pas loristą dėl tos "užsibuvusios" slogos - jos nosies pertvara buvo pažeista ir teko operuotis.. taip, kad vaistai ne tik pagydo bet ir pėdsakų palieka mūsų organizme..
Sveik
ugnekristina parašė:
tarkim David - Davidas ,Oskar- Oskaras ,na man berniukams taip graziai skamba![]()
Pas mus su vardais irgi dskutuotina tema
Dėl mergaitės esame jau nuo draugystės laikų nutarę, kad bus Kamilė (mūsų su vyru vardų darinys)
O berniukas tikras galvos skausmas
Aš labai norėčiau vardo Timonas, vyras iš kažkur ištraukė vardą Teodoras (Kaip matadoras
) Tai va pas mus tokia situacija, dar yra kompromisinis vardas Šarūnas
Labai norėjau pasidalinti, ryte pažiūrėjau net šidutę suspaudė
nezinau ar kas pabando is nestukiu,bet as savo mazyliai ne purskalus ir ne juros vandenuka,o tiesiog nosyte plaudavau su mineraliniu negazuotu vandeniu ir druska,jis nesausina nosytes,prie jo nepriprantama ir gali naudoti kiek nori,o nosika isplauna super ! gal galima ir nestukem pabandyti,jei galima mazam vaikui..
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai