Raso
Shauliuke parašė:
Sveiki, Jums matyt yra nesciuju sloga vadinama..gal ka cia naudingo perskaitysitewww.tevu-darzelis.lt/nestumas/straipsniai/nestukiu-bedos/uzgulusi-nos…
Raso ta pati
kad visos irgi be siu lasiuku negali
Raso
Shauliuke parašė:
Sveiki, Jums matyt yra nesciuju sloga vadinama..gal ka cia naudingo perskaitysitewww.tevu-darzelis.lt/nestumas/straipsniai/nestukiu-bedos/uzgulusi-nos…
Raso ta pati
kad visos irgi be siu lasiuku negali
vaiduciuke parašė:
Aciu uz atsakyma bet patikek VISKA isbandziau,NIEKAS nepadeda, tik tie lasai kuriu nerekomenduoja,bet be ju negaliu :((
Mane sloga irgi kamavo, as druska su vandeniu maisiau ir ploviau nosi (itrauki delne ipilta skysti). Pagandyk, bet nosis turi buti neuzsikimsusi tuo momentu. Akimirksniu palengveja, nors procedura nera labai maloni.
ievinia parašė:
Mane sloga irgi kamavo, as druska su vandeniu maisiau ir ploviau nosi (itrauki delne ipilta skysti). Pagandyk, bet nosis turi buti neuzsikimsusi tuo momentu. Akimir…
Viska viska bandziau, jau nuo pat pirmu dienu nestumo visiskai niekas nepadeda :((( prisipirkau vaistu tu jau galimu gal uz 100lt ir nieko,... padeda tik tie kur sako kad negalima
vaiduciuke parašė:
Aciu uz atsakyma bet patikek VISKA isbandziau,NIEKAS nepadeda, tik tie lasai kuriu nerekomenduoja,bet be ju negaliu :((
Olynt raudonas nekenkia visiškai, sakė gydytoja, kasdien naudoju.
ugnekristina parašė:
oj kas liecia i rusu puse vardai,tai as labai norejau Maximo,uzsieny gyvenant galima vadinti Maxu lt Maximilijanu tarkim,ale maniskis laaabai jau kategoriskai ne,ja…
Dėkite Ula arba Ūla man be proto grazus, pradžioje reik priprasti, nes neįprastas, bet toks grazus.
gilė123 parašė:
Dėkite Ula arba Ūla man be proto grazus, pradžioje reik priprasti, nes neįprastas, bet toks grazus.
man ir sitas vardas grazus,ir jei bus lelyte tj gal idesim toki varda,vyras tj dar sugalvojo kad butu Jula,Jūla
vaiduciuke parašė:
Gal pabandyk "Paleistuvės" augalą.
Sveikutes!jei bus berniukas,noreciau Adas vardo.man grazu ir vyras nieko pries:)mergaitei Aneta patinka,bet vyrui ne
sunku mums bus su mergaitisku.jis nori lietuvisko kokio..kaip evelina,deimante...
Snd siulu ir virbalus nusipirkau
bandysiu kojinytes numegzt
tik pirma ismokt reikia
Snd ryte salna pamacius,jau apie kaledas uzsisvajojau
Sveikutes nestukes kalbant apie vardus tai mergytei galvojam gabriele deti bet dar vis mastom mastom koki cia grazesni ta varduka uzdejus, o berniukui galvojom danielius man laaabai grazus vardas:)) mano sesutes vanesa vardas as jai isrinkau man taip pat labai prie sirdies:))
ernestute3 parašė:
Sveikutes nestukes kalbant apie vardus tai mergytei galvojam gabriele deti bet dar vis mastom mastom koki cia grazesni ta varduka uzdejus, o berniukui galvojom dani…
Man ir mergytei Danielė labai grazus
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai