laukiantistebuklo parašė:
Po 14dienu sulauksi mmm![]()
nieko kito ir nesitikiu
Po 14dienu sulauksi mmm![]()
nieko kito ir nesitikiu
burburbur parašė:
nieko kito ir nesitikiu![]()
Arba vyra griebt i lova ir gal ne mmm bus
Arba vyra griebt i lova ir gal ne mmm bus![]()
viens iš dvieju bus
MonikaMaur parašė:
Laba diena,
geriu duphastona jau ketvirtas menuo nuo 18 ciklo dienos iki 28, planuojam nestuma…
Sveika? pas mane ta pati problema, neivyksta ovuliacija... gėriau 4 mėn dufa, bet nieko ipatingo, (buvo kad iš niekur sukraujuoja bet cia taip gali but, dufas iššaukia) dabar tris mėnesius kt vartosiu, gal taip pavyks sureguliuoti ov...o pavasari laukia stimuliacija. Metus laiko jau minu kryžiaus kelius ir vis nieko...???
vaidulkaa parašė:
Sveika? pas mane ta pati problema, neivyksta ovuliacija... gėriau 4 mėn dufa, bet nieko ipatingo, (buvo kad iš niekur sukraujuoja bet cia taip gali but, dufas iš…
oi pazistamas jausmas...
daktarai, scanai, nieko. ir vel daktarai
man net nesiule kt, paklause tik ar noriu pradet stimuliacija, ar esam pasiruose ir pan., nes yra ir daugiau problemu, tad nera ko tempt i nakti
nuo sekancio ciklo pradedu vartoti triju rusiu hormonus. vieni kad augintu folikulus, kiti kad juos sprogdintu ir ivyktu ovuliacija, treti tam, kad apvaisintam kiausineliui pavyktu isitvritint. ovuliaciju testai, temperaturu matavimai, namu darbai tinkamu laiku ir gal kas nors gero iseis.
o kodel jums iskart nesiule stimuliacijos?
MonikaMaur parašė:
oi pazistamas jausmas...daktarai, scanai, nieko. ir vel daktarai
![]()
man net nesiule kt, paklause tik ar noriu pradet stimuliacija, ar esam pasiruose i…
truputį įsiterpsiu, bet jei leisitės ovitrelę tai ot neverta naudoti, nes jie būna teigiami nuo jos
MonikaMaur parašė:
![]()
man net nesiule kt, paklause tik ar noriu pradet stimuliacija, ar esam pasiruose i…
MonikaMaur parašė:
![]()
Vyras porai mėnesiu i užsieni išvažiaves, tai tuo pačiu bandys gal su kt susireguliuos. O jei ne tada kitas kelias
burburbur parašė:
truputį įsiterpsiu, bet jei leisitės ovitrelę tai ot neverta naudoti, nes jie būna teigiami nuo jos![]()
tada butu daaaug sekso
ne, pas mane bus "pregnyl". aciu uz info ;)
vaidulkaa parašė:
Vyras porai mėnesiu i užsieni išvažiaves, tai tuo pačiu bandys gal su kt susireguliuos. O jei ne tada kitas kelias![]()
aaa
tada suprantama. galvojau, kaip keistai, sitiek daug gydymo budu yra, o cia kt siulo
MonikaMaur parašė:
tada butu daaaug sekso![]()
ne, pas mane bus "pregnyl". aciu uz info ;)
a manau jis taip pat veikia kap ir ovitrele
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai