MonikaMaur parašė:
Laba diena,
geriu duphastona jau ketvirtas menuo nuo 18 ciklo dienos iki 28, planuojam nestuma…
Gal implantacinis pakraujavimas
MonikaMaur parašė:
Laba diena,
geriu duphastona jau ketvirtas menuo nuo 18 ciklo dienos iki 28, planuojam nestuma…
Gal implantacinis pakraujavimas
MonikaMaur parašė:
pries gera savaite buvau pas gydytoja ir skano metu nustate, kad ovuliacija nevyksta, folikulai neauga, tad manau, jog sitas variantas, deja, atkrenta..![]()
Maza kas pas mane ju daug sake bet pradzio ciklo nebuvo dominuojanciu rado kiausides padidejusias...tai tris men kt geriau sake ziuret gal sis ciklas nus sekmingas
Sveikos,noriu prisijungti prie jūsų diskusijos,gal padėsite išsiaiškinti ką ir kaip man elgtis toliau. 2016-11-10 operaciniu būdu man pašalino gimdos polypus. Mm dar nebuvo(pagal viską turėtų būti gruodžio 5 d.),vakar buvau pas gine,liepė kuo greičiau pradėti gerti Duphazton 10 mg.,o kai sekantį mėnesį prasidės mm,duphastoną pradėti gerti pirmąją mm dieną ir gerti 16 dienų,nors visur rašo,kad reikia gerti nuo 16-25 ciklo dienos,ar aš ne taip suprantu? Gal atsiras kuriai taip liepė
burburbur parašė:
nu panos kas gėrėt dufą iki ov? ar sekėt poto ov testukais ar bkt? pasidarė įdomu nes vakar pradėjau gerti dufą dėl to kad jau 39cd o mmm nėra(noriu jas išsišaukt) …
Man ne karta dufas vietoj mmm ovuliacija yra issaukes
laukiantistebuklo parašė:
Man ne karta dufas vietoj mmm ovuliacija yra issaukes![]()
bet kaži ar ji pilnavertė būna?
burburbur parašė:
bet kaži ar ji pilnavertė būna?![]()
Va sito pasakyti negaliu,bet kad dufas ne visoms slopina ovuliacija tai faktas.man ne karta taip buvo
laukiantistebuklo parašė:
Va sito pasakyti negaliu,bet kad dufas ne visoms slopina ovuliacija tai faktas.man ne karta taip buvo
nu net įdomu kas čia su manim bus
burburbur parašė:
nu net įdomu kas čia su manim bus![]()
Po 14dienu sulauksi mmm
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai