Matau labai diskutavote apie gimdymo budus, tai mano patirtis tokia, gimdziau naturaliai nuo skatinimo pradzios per 4 val pagimdziau, zinojau kad antras dvynys sedi. Norejau cp bet neprasiau nereikalavau nes kazkaip ne su vienu gydytoju bendravau ir labai ramiai paaiskino viska tai kazkaip pasitikejau nors neslepsiu be galo bijojau kad nebutu taip kad vienas naturaliai kitas cp butu...bet aviu dievui nebuvo taip ir viskas gerai, vaikai gime 2535 ir 2565g tai nei dideli nei mazi. Gimdymas buvo tikrai greitas ir sklandus, saremiai skauskingi buvo tik ant pacio galo jau kai nebetveriau pasikvieciau del epidiuro ir jau prasidejo gimdymas, pats procesas nezinau gal 15 min tetruko...pirmas vaikas gime galvyte o kitas po 4 mim sedmenine. Gimes sedmenine vaikas sunkiau kvepavo tai gavo kuri laika deguonies bet kai nusiramino susivienodino kvepavimas kaip daktarai sako nebetingejo pats graziai kvepuot tai po 6 val nueme deguoni. Kas liecia pati atsigavima tai 11 val gime o 6 val nesiau savo pienuka, buvo silpna pirma para bet turbut todel kad daug kraujavau ir nezinia kiek per gimdyma netekau itariu kad nemazai. Neplysau tai kita diena jau gan gerai jauciaus, dar sekancia diena jau laiptais vaiksciojau pas vaikus nes kjri laika buvo inkubatoriuj del geltos ir gliukoze lasino ir del temp palaikymo. Tai paskui tikrai dziaugiaus kad visgi nereikalavau cp nors neslepsiu norejau ir as to cp nes buvo begalo baisu kaip cia du vaikus isgimdyt o dar vienas sedi....bet kai jau kita diena gerai jauciaus atisest vaiksciot, kilnot vaikus galejau ir jauciaus kaip zmogus tai tikrai tada dziaugiaus naturaliu gimdymu ir mintyse dekojau daktarams ir kad vis gi pasitikejau. O palatoj buvau 5 paras, na su maziukais dvi ar tris paras viena ir namie esu dabar irgi viena kol vyras darbe tai nezinau jei butu cp buves kaip butu buve, o ir labai jau neramus vaikai pirmus men buvo del diegliu tai po prakaitu kokias 3 val istisai supuodavom nesiodavom ir jau n kartu vyrui sakiau kaip gerai kad ne cp nes ta siuvimo vieta jau butu n kartu plysus perplysus o vienas dvieju nepasuptu, pagalbos nera irgi tai sakau nezinau net kaip butu taip kad as asmeniskai kad ir sedmenine gime antras bet galiausiai esu labai patenkinta kad naturaliai gime 😇 tai va tokia mano patirtis.
Dėl vestuviu tai neiciau dar su savo kleckais tikrai niekur i tokio susiburimo vietas nes jau ne viena maziuka zinau kur covid serga ar sirgo taip kad jis visai salia ir siaip kazkaip na dar ne, su vaikais man jokio atsipalaidavomo nes galvok apie maitinimus cia ziurek pamaitinai coa vel reikia, pampersu keitimai budravimai migdymai patys pas mus neuzmiega reikia pasupti tai butu vargas ne svente 😂
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus