Pučkoriukas parašė:
Vaje, pas mus identiška situacija, tik pirmi vaikiukai vyresni, tai ir savarankiškumo daugiau ☺️
Koks gražus pavasaris vaikams gimti💛 Sėkmės Jums. Kad viskas būtų lengvai ir sklandžiai!
O dėl to dėmesio dalinimo turbūt jau sunku įsivaizduoti, kas kažkada bus kitaip. Visada bandau kuo daugiau individualaus laiko kiekvienam skirti, bet suprantu, kad meilės indas taip pat greitai ištuštėja, kaip jį pildai🙈
Pvz, anądien buvau keliom valandoms pasilikusi viena su visais, kol mažylės snaudė, su vyresniais pažaidėm, pavalgėm, tada abi mažosios ėmė klykti, norėti valgyti, kol sugirdžiau Espumisaną, dar kelias minutes paklykė. O kai jau ėmiau maitinti ir nurimo, žiūriu, vyresnėlė iš Lego pasidarė šautuvą, nors šiaip šautuvo turbūt nėra mačiusi ir niekad nežaidžia. Sakau, kas čia. Sako, čia su ugnim šaudo, klausiu, į ką šaus, sako, į tave ir į sesytes. Tai gerai, kad susivokiau ir pavyko biškį pakalbėti, kad šiaip tai labai erzina, kai sesės daug klykia ir kad tada aš turiu jomis rūpintis, o ne su jais žaisti. Bet suprantu, kad tų jausmų visiems daug.
Beje, tos, kurios jau auginat dvynius, kokių žinot triukų juos nuraminti vienu metu? Nes aš moku tik maitinti arba vieną užsidėti įprastai, kitą paimti nugara į save. Nėr labai patogu, bet kol nelaiko galvų, nesugalvoju kitų būdų. Aišku, lauke vežimas padeda, bet namie stringu su šia užduotim.