Snaige parašė:
Labas Vaiva, kurioje jus ligonineje? Beje, kaip sekasi su jusu mazyliais? 🙂
Santariškėse vaikų ligoninėje. O mažyliai po truputi. Berniukas geriau, mergina kankinasi su pilvuku. Naktim nemiega nei ji nei aš
Snaige parašė:
Labas Vaiva, kurioje jus ligonineje? Beje, kaip sekasi su jusu mazyliais? 🙂
Santariškėse vaikų ligoninėje. O mažyliai po truputi. Berniukas geriau, mergina kankinasi su pilvuku. Naktim nemiega nei ji nei aš
fenkulia parašė:
Sveikutes. Cia mane viena pastoviai traukia i miega? Atrodo miegociau ir miegociau
Kalio magnio tyrimai-jų trūkumas pasireiškia miego stoka ir galvos skausmu..
Vaiva, kaip sekasi augti svorį mažiukams?
Vaiva77 parašė:
As irgi guliu Santariskese su gulimu rezimu, bandome pratempti daugiau savaiciu, kad mazyliai negimtu anksciau. Prisiminiau jusu istorija, kad pagimdete anksciau. Kaip sekasi mazyliams priaugti svorio? Ar gulite bendroje palatoje? Kaip sekasi dviais iskarto rupintis? Du neisnesiotukai yra daugiau nei vienas.
Snaige parašė:
As irgi guliu Santariskese su gulimu rezimu, bandome pratempti daugiau savaiciu, kad mazyliai negimtu anksciau. Prisiminiau jusu istorija, kad pagimdete anksciau. K…
Svorio priauginėjam po truputi, kartais daugiau gaunasi, kartais mažiau. Nuo gimimo jau priaugom po beveik 300gr, tai manau visai normaliai. Susitvarkyti su dviem yra reikalų tik pirmom dienom, po to išmoksti ir gaunasi visai neblogai. Aišku laiko prasme užtrunkama ilgiau nei su vienu, bet taip jau visada bus 😊
Pas mane mergina fana aktyvi ir pikta tai su ja daugiau reikalų, o vaikino praktiškai kaip nebūta, labai ramus berniukas 😊 tai dar dėl to lengviau. Su dvuem aktyviais tikrai būtų sunkiau. Nei dieną nei naktį nepamiegočiau, nors negaliu sakyti kad daug poilsio ir dabar turiu 😊
Vaiva77 parašė:
Svorio priauginėjam po truputi, kartais daugiau gaunasi, kartais mažiau. Nuo gimimo jau priaugom po beveik 300gr, tai manau visai normaliai. Susitvarkyti su dviem y…
Tai suprantu, kad po truputi judate i prieki 🙂 Linkiu jums stabiliai ir graziai augti. ❤️
Kiek suprantu dar mazyliai inkubatoriuje? Kaip sekasi maitinti? Ar turetume kazkuo pasirupinti pries gimstant? Kalbejau su neontologe ligonineje, sako, kad pradziai duoda visko, bet kaip yra istikruju? Ar reikia kokiu rubeliu, sauskelniu?
Beje, ar reikia iskarto pasirupinti savo pieno nutraukeju?
Snaige parašė:
Tai suprantu, kad po truputi judate i prieki 🙂 Linkiu jums stabiliai ir graziai augti. ❤️
Maitinimas vyksta per zondą, tai aš nusitraukiu pieną, o sesutės supila. Taip, kol kas jie dar inkubatoriuje. Kol buvo reanimacijoje tai visiškai nieko nereikėjo. Kai perkelia į palatą tada reikia turėti sauskelnes, drėgnas servetėles, dar kokį kremuką užpakaliukui. Rūbelių nereikia, juos duoda, nebent norisi savo turėti. Aš dar turiu savo vilnones kojines vaikam, nes čia visos per didelės jiem 😊
O dėl pieno nutraukėjo tai taip reikia turėti savo.
Vaiva77 parašė:
Maitinimas vyksta per zondą, tai aš nusitraukiu pieną, o sesutės supila. Taip, kol kas jie dar inkubatoriuje. Kol buvo reanimacijoje tai visiškai nieko nereikėjo. K…
Aciu uz info, mane pagulde i ligonine visai netiketai, todel absoliuciai niekuo nespejau pasirupinti.
Gal mamytes turit rekomendaciju del pieno nutraukejo?
Sitprybes jums ir mums! ❤️
Snaige parašė:
Aciu uz info, mane pagulde i ligonine visai netiketai, todel absoliuciai niekuo nespejau pasirupinti.
Ačiū 🥰 dėl pientraukio aš pati turiu elektrinį medela dvigubą tai labai patinka. Pirkau dėvėtą, veikia kuo puikiausiai
Snaige parašė:
O kas nutiko, dėl ko paguldė? :/
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai