2018.06.11 12:58 (prieš 7 m.)
minka parašė:
ramybe07 ........
Kur jus gyvenat,kad ned nera dideliu butu....aiskus jei nuomojates tai reikia kis…
Nu labas rytas
aš svetimų butų neketinu perdarinėti savaip. Italijoje, miestelyje kur gyvenu aš ieškau zonoje, kurioje yra vaikų darželis, kadangi nevairuoju ir mėgstu, jog būtų viskas šalia. Už miesto butų nenoriu, dar ir dėl to, kad juos dažniausiai varo apvogti
Būtent Carpi yra labai daug butų skirtų porai arba vienam asmeniui, kalbėjau su agentūrų konsultantais ir jie sakė, kad pirkimui kritusios kainos nekilnojamo turto, ypač tų, kurie turi vieną kambarį arba viską sujungtą į vieną erdvę. Žmonės, kas turi pinigų, juos perka kaip investiciją ir greit išnomuoja. Va kelių kambarių butą susirasti sunku. Dažniausiai visi butai yra seni ir be jokių baldų, net virtuvių nėra. Tie kas įrenginėja butus žmonėms gyventi, tai renkasi pigiausią variantą, išplanuoja ir baldus sustato belenkaip. Dabar turbūt vis gi teks rinktis kokį visiškai tuščią butą, vadinasi teks pirkti ir baldus ir buitinę techniką, jei vėliau reikės kraustytis, tai gali netikti virtuvės baldai kitoje virtuvėje. Aišku, kad norėčiau pirkti savo namus, bet pirma norim atiduoti skolas ir sutaupyti 3-6 mėnesių atlyginimą. Dar turiu vaiką ypatingų poreikį, į kurį reikia investuoti tiek laiko, tiek pinigų, tad nepradėkit man čia aiškinti apie kažkokius tarybinius laikus ar ką man reiktų daryti, kai nežinote mano situacijos ir manęs nepažįstate. Mes čia kalbam apie tai, kaip sutaupyti ir dalijamės patarimais.