Astartė parašė:
Čia kokiam mieste???
Kaune cia
Astartė parašė:
Čia kokiam mieste???
Kaune cia
S.P.P. parašė:
Kaune cia![]()
privatus ar valstybinis?
siaip max auka kokia darzelis gali prasyti - 2 proc nuo metiniu gyv pajamu, kuriuos zmogus gali skirti kam nori...
Ingka parašė:
privatus ar valstybinis?
siaip max auka kokia darzelis gali prasyti - 2 proc nuo metiniu gyv pajamu, kuriuo…
Paprastas valstybinis darzelis (tiesiog menų krypties).
S.P.P. parašė:
Mamos, iskilo klausimasDukra nuo rugsejo prades lankyti darzeli. Snekejau su direktore ir dave ji sarasiuka ka isigyti (dailei, sokiams ir pan). Teatrui ir muzik…
Įdomiai... na jei nereiks paskui rinkti dar ir auklėtojų gimtadieniams, Kalėdoms ir t.t. tada dar suprasčiau. Bet jei rugsėjį dar tėvų komitetas nugręš po 20-30 eur nuo šeimos... Sakyčiau absurdas absoliutus kai draudžiama iš tėvų reikalauti, o direktorė lyg niekur nieko net sąskaitą "aukoms" pateikia. Ir svarbiausia matys kiek kuri šeima "paaukojo"
Ringailiux parašė:
Įdomiai... na jei nereiks paskui rinkti dar ir auklėtojų gimtadieniams, Kalėdoms ir t.t. tada dar suprasčiau. Bet jei rugsėjį dar tėvų komitetas nugręš po 20-30 eur…
Butent... klausiau kokia vidutine "auka". Sake nuo 51 iki 101 e. Tai man cia tikrai nemazi pinigai
S.P.P. parašė:
Butent... klausiau kokia vidutine "auka". Sake nuo 51 iki 101 e. Tai man cia tikrai nemazi pinigai
Galima ir neaukot. Cia gi auka ,ne privalomas mokestis
geranta parašė:
![]()
Galima ir neaukot. Cia gi auka ,ne privalomas mokestis
Ir neaukociau, bet nezinau ar neprades pvz kitaip su mano vaiku elgtis nei, kad su kitais.
S.P.P. parašė:
Ir neaukociau, bet nezinau ar neprades pvz kitaip su mano vaiku elgtis nei, kad su kitais.
Aš tai jūsų vietoj parašyčiau anoniminį laiškelį atitinkamom instancijom, ar bent žiniasklaidai
Liepsa parašė:
Aš tai jūsų vietoj parašyčiau anoniminį laiškelį atitinkamom instancijom, ar bent žiniasklaidai![]()
As esu girdejus, kad tas darzelis "brangus", bet geras ir moka vaikus sudominti. Tik tas iskart aukos prasymas siek tiek ismuse is veziu. Net kainorasti muzikos instrumentu rode
Pasimete direktore, kai pasakiau, jog aukai negalima konkreciu skaiciu pasakyt... Na ji norode platu intervala
dar neapsisprendziau ka darysiu
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai