Ringailiux parašė:
Man rodos Luminor galima per el.banką. O Swedbank vyras ieškojo ir neradęs sakė važiuos gyvai šnekėt.
Ok, praneškit naujienas ką vyras sužinos
aišku galėčiau ir pati pasiskambint, bet blyn pasimiršta kažkaip dienos eigoj :))
Ringailiux parašė:
Man rodos Luminor galima per el.banką. O Swedbank vyras ieškojo ir neradęs sakė važiuos gyvai šnekėt.
Ok, praneškit naujienas ką vyras sužinos
aišku galėčiau ir pati pasiskambint, bet blyn pasimiršta kažkaip dienos eigoj :))
_Coliukė_ parašė:
Anksčiau buvo klausimų ir diskusijų dėl pensijų reformos, tad noriu pasidalinti aptiktu straipsniu, kuriame aptariama daug klausimų ir atsakymų![]()
Man ir toliau liko tamsus miskas, dar labiau susipainiojau kad kaip... tai gaunasi, kad ta suma kuria as sukaupiau 2pakopoj, dings kai viska perims sodra ir vel nuo 0 kaupsis? Ar blogai supratau?
Sollle parašė:
ir toliau jau matosi viskas ;)
Ačiū!
Ieškojau per atskirą skiltį "Atidaryti sąskaitą", o pasirodo viskas buvo po nosim.
Dabar tai taupysiu!
geranta parašė:
Kazkada buvom atsidare ta antra saskaita. Tai ten kazkaip per indelius. Ten dedi kiek nori.o kai reikia gali persivest i einama saskaita
Aš irgi atkreipiau dėmesį, kad kalba eina apie indelius, tik nelabai dar turėjau laiko atsisėst ir ramiai pasigilint... Tikiuos ten tokio paties pobūdžio sąskaita kaip ir kitos, tik kad be kortelės
nemaciau, o SEBe yra tokia galimybe atsidaryt saskaita? nes norim taupyt bustui, nenorim paskolos imt, tai noris kiekviena menesi po 2000eur pervedinet, nes vyras gauna alga i lietuviska kortele, nors dirba uzsieny. idomu ar vmi negali prisikabint del tokiu dalyku? reikia ar nereik deklaruot pajamu, jei lt nedirbi, bet gauna alga i LT sask?
weirdboo parašė:
nemaciau, o SEBe yra tokia galimybe atsidaryt saskaita? nes norim taupyt bustui, nenorim paskolos imt, tai noris kiekviena menesi po 2000eur pervedinet, nes vyras g…
Tai jeigu oficiali alga,nuo jos mokat mokescius uzsienio valstybei tai nieko ir neprisikabins
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai