weirdboo parašė:
nemaciau, o SEBe yra tokia galimybe atsidaryt saskaita? nes norim taupyt bustui, nenorim paskolos imt, tai noris kiekviena menesi po 2000eur pervedinet, nes vyras g…
SEB sąskaitos internetu atsidaryti negalima
weirdboo parašė:
nemaciau, o SEBe yra tokia galimybe atsidaryt saskaita? nes norim taupyt bustui, nenorim paskolos imt, tai noris kiekviena menesi po 2000eur pervedinet, nes vyras g…
SEB sąskaitos internetu atsidaryti negalima
weirdboo parašė:
Pajamas deklaruoti reikia ne pagal banko sąskaitos buvimo vietą, o pagal vyro buvimo (gyvenimo) vietą - t.y. kurioje šalyje jis būna pusė metų +1 diena, tai šaliai ir moka mokesčius. Kitoms mokėti nereikia, o bankų sąskaitų galima turėti visur, betkur ;)
VMI mato lietuviškas sąskaitas, tai kabinėtis gali betkokiu atveju. Bet jei jūs turėsit popierius, kad tai yra alga iš kažkur kitur, ir nuo jos mokesčiai jau sumokėti ten kitur, ir jam nepriklauso mokėti Lietuvoje - viskas bus gerai.
Jei, vistiktai, jam priklausytų susimokėti mokesčius Lietuvoje, tuomet jis galėtų susigrąžinti užsienio valstybei jau sumokėtus mokesčius. Kitaip sakant - pajamų mokesčiai neturi dubliuotis, jie mokami tik vienai šaliai.
Liepsa parašė:
SEB sąskaitos internetu atsidaryti negalima![]()
Ar tikrai? Man rodos sebe interentu pasidariau pries kokius 4 metus. Pameginkit paziureti skiltyje saskaitos ir korteles
fenix parašė:
Pajamas deklaruoti reikia ne pagal banko sąskaitos buvimo vietą, o pagal vyro buvimo (gyvenimo) vietą - t.y. kurioje šalyje jis būna pusė metų +1 diena, tai šaliai …
viskas legaliai pas mus, turim visus algalapius.
nu supratau tada, tik va idomu, atsidarius saskaita ir i ja pervedant pinigus ar neprisikabins, vmi kai pirksim nama, kad didele suma turim sukaupe? ar cia velgi irodytu algalapiai ir israsai, kad buvo pervedineta nuo algos? gal kas tiksliai zinot, ar sebe imanoma atsidaryt saskaita nebunant Lietuvoj? nes planuojam gryzt tik kaledoms, o taupyt jau dabar noris
weirdboo parašė:
viskas legaliai pas mus, turim visus algalapius.nu supratau tada, tik va idomu, atsidarius saskaita ir i ja pervedant pinigus ar neprisikabins, vmi kai pirksim …
Jei prisikabins, pateiksit banko israsus, matys kad pavedimai daryti tarp saskaitu. Viskas skaidru. Va jei didele suma grynais padarytumete inasa uz nama...cia jau daugiau klausimu kiltu.
Del procentu, nebent indelis...bet palukanos dabar zemos, tad labai daug neprikapses pinigu.
weirdboo parašė:
viskas legaliai pas mus, turim visus algalapius.nu supratau tada, tik va idomu, atsidarius saskaita ir i ja pervedant pinigus ar neprisikabins, vmi kai pirksim …
Pataisykit kas nors jeigu klystu, bet man rodos nuo 5000e saskaitoj VMI gali landžiot po sąskaitą banke be atskiro sutikimo? Kažkur tokį dalyką esu girdėjus
Ingka parašė:
Ar tikrai? Man rodos sebe interentu pasidariau pries kokius 4 metus. Pameginkit paziureti skiltyje saskaitos ir korteles
Taip tikrai, prieš gera mėnesį banke klausiau
Šilo_uoga parašė:
Pataisykit kas nors jeigu klystu, bet man rodos nuo 5000e saskaitoj VMI gali landžiot po sąskaitą banke be atskiro sutikimo? Kažkur tokį dalyką esu girdėjus :)…
Man rodos, nuo pernai prie visų prieina. Bent jau 2016 metais buvau įsitikinusi, kad 2017 jau matys viską, ką norės. Tik tiek, kad gal juos mažiau domina tikrinti iki 5000 eur.
Šilo_uoga parašė:
Pataisykit kas nors jeigu klystu, bet man rodos nuo 5000e saskaitoj VMI gali landžiot po sąskaitą banke be atskiro sutikimo? Kažkur tokį dalyką esu girdėjus :)…
VMI gali į betkuria sąskaita lįsti be sutikimo
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai