2019.02.16 11:57 (prieš 7 m.)
Teisybe parašė:
Jus man tik viena paaiskinkit. Kodel maitinanti krutimi yra stora,apiplysusi,skarmaluota ir baisi????
O kas jums sakė kad aš nemaitinau? Maitinau 6 mėn., o tada nutraukiau, nes per visą tą laiką, nesuradau NEI VIENO fakto, kuris mano vaiką darytų išskirtiniu dėl gaunamo MP.
Paklausit, kodėl maitinau? Tikrai ne dėl tariamai didesnio IQ. Todėl, kad gyvenime vadovaujuosi taisykle “NENEIK TO, KO NEŽINAI”, o tam, kad sužinočiau - privalau pabandyti.
Koks rezultatas? Jei neturi kitų veiklų apart vaiko auginimo ir maitinimas kelia malonumą, tai puiku - žindyk ( tik nedemonstruok to viešose maitinimo įstaigose, nes kitiem gadini apetitą), bet jei moteris nenori to daryti, tai NETEISK, net jei nemaitinimo priežastis yra pasikeitusi krūtinės išvaizda. Vaikai, maitinami MP, nėra nei gabesni, nei išskirtiniai ir reikia tą įsisamoninti ir priimti, o ne straipsniais apsidėlioti ir įsivaizduoti, kad tavo vaikas dabar jau bus intelektualinių sugebėjimų viršūnėje! MOKSLINIŲ STRAIPSNIŲ YRA DAUG IR ĮVAIRIŲ ( vienas kitam prieštaraujančių), tad informaciją patikrinti galima, tik darant socialinį eksperimentą, jokia rašliava manęs neįtikins, kad žindyti reikia ir būtų gerai žindyti 3 metus!
Pasikartosiu, maitinau 6 mėn. ir jie niekuo nebuvo išskirtiniai - nepradėjo nei eilėm kalbėti ar vaikščioti 5 mėn.
Niekas nepuola ir nežemina maitinančių, tačiau kai moteris numeta frazę, kad krūtų pagr. f-ja - žindymas, tai iš to ir kyla vaizdinys apie estetinį žmogaus vaizdą ( nedažyti plaukai, nelakuoti nagai ir kt.)