2019.02.16 05:44 (prieš 6 m.)
😂😂😂 Matau, kad “supermamos” net kvėpuot pamiršta, kai supranta, kad yra moterų, kurioms žindymas neasocijuojasi su sveiku ir laimingu vaiku😂😂😂 NEUŽDUSKIT TIK!!!
Kiekviena turi pasirinkimą žindyti ar ne ir čia jokios diskusijos, kuri kryptų ta linkme, kad PM gauna tik našlaičiai ir invalidai, negali ir neturi būti!!!! Tai jūs, “supermamos”, savo vaikus žindydamos 100 metų iš eilės, darote juos skystais proto invalidais. Vienoje iš grupių neseniai skaičiau - “mano trimetis, mėgsta ne tik pienuką čiulpti, bet ir su mano krūtimis pažaisti ♥️♥️♥️ .” Komentarai po postu - “ oi kaip faina! Nu nerealiai!!! Jūs šaunuolė!!!”
WHAT??????🤯🤯🤯 JŪS RIMTAI???? 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 TRIMETIS GRABINĖJA PAPUS IR TAS YRA NE TIK KAD NORMALU BET DAR IR SVEIKINTINA???🤮🤮🤮🤮🤮
KODĖL JŪS ČIA TOKIOS SUSIREIKŠMINUSIOS???? Kodėl mama negali rinktis kaip ir kuo maitinti savo kūdikį? Kur įrodymai, kad vaikai maitinami PM užauga suluošinti, negabūs ir prastesni už tuos , kurie MP valgė?????
Man tiesiog šlykštu, kai pietaujant prieš mano akis, kažkokia mamulė nusprendžia išmesti savo papus į išorę ir viešai žindyti 🤮🤮🤮🤮 kodėl jūs galvojat, kad jei pasigimdėt, tai dabar visas pasaulis turi įsitraukti į jūsų vaiko auginimo procesus??? Nu apgailėtina!!! Tai jei jau sakot, kad žindymas viešoj vietoj NATŪRALU, tai kitą kart sėdint kavinėj nepamirškit ne tik papo išmesti, bet ir nusimovus kelnaites išsižergti - juk tai irgi natūralu!!!!!! Tegul visas pasaulis pamato kokiais NATŪRALIAIS gimdymo takais vaikas į pasaulį atėjo!!!!! 🤮🤮🤮 NU PIKTA IKI NEGALĖJIMO!!!!
KRŪTYS - tikrai neasocijuojasi su žindymu, tai seksualumo elementas!!!! Ir taip normalu, kad moteris nori išlikti graži ir seksuali. Visos kurios čia burbuliuojat, atsistokit prieš veidrodį ir save įvertinkit, nenustebsiu, kad esat pilvotos, apiplyšusios, gyvenimo nustekentos ir nieko gyvenime nepasiekusios piktos CIOCĖS!!!
Vabaliukas09 - tu šaunuolė!!! Viskas neprasideda ir nepasibaigia vien tik ties vaikais!!!! Be mamos rolės, mes dar esam MOTERYS, PARTNERĖS IR KARJEROS SIEKIANČIOS ASMENYBĖS!!!! Tad neklausyk tų ciocių, maitink savo mažulį PM ir žinok, kad gabumai ir intelektas nuo pasirinkto maisto NEPRIKLAUSO!!!!