simtia parašė:
Kokią dar nuomonę???? Atsipeikėk aš išvis su tavim nediskutavau apie nieką. Ir
Geros dienos moteris,pykities tarpusavį nesiruošiu su jumis pešiotis,nes oras per geras jog sėdėčiau su jumis čia.
simtia parašė:
Kokią dar nuomonę???? Atsipeikėk aš išvis su tavim nediskutavau apie nieką. Ir
Geros dienos moteris,pykities tarpusavį nesiruošiu su jumis pešiotis,nes oras per geras jog sėdėčiau su jumis čia.
Na, kadangi šios personos neina išmesti, belieka išeiti pačiai. Tikrai nusibodo savo laiką eikvoti tokiems nereikšmingiems plepalams
o ir šiaip, man fb mieliau, nereikia šimtą kartų apie tą patį diskutuoti, ir skaityti visos neaktualios informacijos, o ir susirasti info paskui labai patogu
pasiduodu, o jums sėkmės mergaitės
nesigadinkit nervų, juk tai pats gražiausias laikotarpis gyvenime
Vabaliukas09 parašė:
Su amžiumi ir branda pas mane viskas tvarkoje,tik niekada nepritapau prie visų nes niekada nemąsčiau kaip vidutiniokė,o moteris esu pastebėjusi jog yra susikūrusios…
Pagal tai kad nemastete kaip vidutinioke tai turit omeny kad net nepasiekete to ,,vidutiniokes” mastymo? Nes kitaip jusu kliedesiu logiskai suprasti neeina
Cia jum gal tevai vaikysteje taip sake: ,, visi taves nemegsta, bet tu nesijaudink tu esi geresne nes esi ypatinga”
labai panasus mastymas i toki ka pasakytu tevai mazam vaikui kad paguosti
ir cia tik jus kuriate kazkokias tobulumo fantazijas apie 10kg, mes tai cia visos paprastos, priimam naturalu gamtos reiskini o ne issidirbinejam
😌😉
Vabaliukas09 parašė:
Tai kiap ir jum turėtų būt neidomu kiek man metu,bet smalsumas toks begalinis jog idomu,nes pati esate vidutiniokė ir jūsų gyvenimas toks pilkas jog įdomu sužinoti …
O gal cia pas vabaliuka ne jauname amziuje beda, gal moteriske kaip tik jau pagyvenus gerokai ir tiesiog labai (LABAI) senu paziuru🤔
Vabaliukas09 parašė:
Baikite nesąmones sakyti apie kitu moterų nuotraukas esu vienoje grupėje ir niekas iš jos manęs nėra išmete,nes bendrauju atitinkamai ir niekam neužkliūnu,uždaroje …
Tai kam jus cia sedit ir bendraujat jei mes esam ,,kazkios nepatikimos moterys”? Tai eikit i ta grupe kur jusu nieks ,,neismete” ir rasinekit ten savo nesamones kitoms mamoms, o mums cia bus ramiau ir be jusu sapalioniu. 😉
Vabaliukas09 parašė:
Ok ok supratau jei būsiu +30 tai galėsiu nurašyti ne tai jog valgiau kaip išprotėjus,o dėl to jog ištinsiu dėl nėštumo ir jei kas paklaus sakysiu ne aš daug nevalga…
Tu kai nusišneki tai nusišneki
Vaikas paskutiniais menesiais sparčiai auga,nes jis augina svori. Man ir paskutiniais menesiais del to svoris augo,nors ir neryjau visko aplink,o žiurejau ka valgau,bet vien jau vaiko svoris,placenta,vandenis buvo tikrai virš 10kg,o kur dar krutine išsiputus nuo jos +,kur ištinimas jeigu tik skysčiu mažiau pageri irgi +kg. Džiaukis kad nepriaugsi daug ir tik vaikas tures ta svori ir nesikaups tau niekas. Būna ir tokiu žmoniu,bet dauguma kad ir kaip prisižiuretu joms daugiau ir dasideda. Ai dar storas ar plonas žmogus,nesvarbu,jeigu proto nera tai ir kudas žmogus atrodys negražiai ir bjauriai su savo pasisakymais
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/forumas-pasipykim-19
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
Sveikinimai, jus tikrai laukiates 😊