Vabaliukas09 parašė:
tai man patinka įrodyti jog jos klysta
Pakelkit ranką visos, kurioms ji kąnors įrodė.
Vabaliukas09 parašė:
tai man patinka įrodyti jog jos klysta
Pakelkit ranką visos, kurioms ji kąnors įrodė.
Vabaliukas09 parašė:
Nes dėl to jog žinote jog vėl eiline nesąmonė parašysite,teisingai geriau ir nekomentuokite daugiau![]()
Iš jūsų lūpų tiesiog išmintis kalba👌😁. Bravo... Bet tai liksite viena tada, su kuo kalbėsitės😂?
fenix parašė:
![]()
![]()
![]()
Na, ką įrodė, tai jau pačios žinom, rankų čia kelti nereikia🤭
fleur68 parašė:
Vabaliuk, būk gera, pagalvok apie savo emocinę ir fizinę sveikatą, atsijunk nors kiek nuo virtualaus pasaulio, išlėk pravėdinti galvą į lauką, tikrai išeis į gerą t…
O tu pasiskaityk tinkamos informacijos nes kai suaugusi moteris demonstruoja savo neišmanymą juokas neiima,taip ir norisi paiimt ir bent į mokyklos suolą sugrąžinti jog bent elementarias žinias įgautų ,o dabar skeipai blogis sukelia autizmas nedaug trūksta jog pradėtumėte tikėti plokščios žemės teorija arba nešioti kepurėles nuo folijos,čia šiap patarimas,nes kvailą ir nenorinti mokytis sunku išmokyti ir proto įdėti
Vabaliukas09 parašė:
nes ilgokai nepastoja tai manau nelabai žino ir kaip pastoti,
Nu nes tik paskaitai, sužinai, ir tada pastoji
Vabaliukas09 parašė:
Tai tik patarimas,vistiek kitose temose dalinasi kaip pastoti galbūt net ir ifv išbandyti o čia tai tikrai neras pagalbos pastojimui,nes ilgokai nepastoja tai manau…
Tai tu nori pasakyt kad td gali isgydyti nepastojima? Ar tipo cia tie patarimai,kad laikyk iskelus kojas po sexo arba mylekis per koki nors didiji penktadieni?😂😂 ar ta i IVF pas kazkuria uzsirasyt galima?😂
O tu tai niekaip nesiliauji cia kazko kazkam irodinet😄kam to reikia?
Vabaliukas09 parašė:
O kaip tu laikaisi,gal jau pastojai?Ar vis dar nelabai sekasi?Gal užsiimk pastojimo reikalais, o taip ir liksi be vaikų!Jei kandžiotis tai kandžiotis,nes žiūriu tu …
Nu niekuo nenustebinai cia toki posta dejus
Kaip tiek apsiskaicius tai turetum taip drasiai nekalbet kol dar vaiko ant ranku neturi - ziurek, kad paciai verkt nereiktu!
fenix parašė:
Nu nes tik paskaitai, sužinai, ir tada pastoji![]()
Na man tai padėjo pastoti turint tinkama informacija ,kitom nelabai žiūriu įkandama ta informacija!
fenix parašė:
![]()
![]()
![]()
Man tai ji si bei ta irode
jau keliose temose jin gerai pasirodzius ir daug visko visoms irodzius
Vabaliukas09 parašė:
Na man tai padėjo pastoti turint tinkama informacija ,kitom nelabai žiūriu įkandama ta informacija!
Tai jau vyras gert nustojo, kad pastojai?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai