Barboleta parašė:
as is cia www.ebay.co.uk/itm/151026834963?var=450164607421&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649,bet ir tam paciam ebay yra daugybe nuod…
Aciu . Net apie ebay nepagalvojau.
Barboleta parašė:
as is cia www.ebay.co.uk/itm/151026834963?var=450164607421&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649,bet ir tam paciam ebay yra daugybe nuod…
Aciu . Net apie ebay nepagalvojau.
ingut3a parašė:
Ebay priema tik PayPal sistema.o mes turim tik BuyWay (internetine prekyba) o jos ten nepriema.
Nepyk, bet man susidarė toks vaizdas, kad tu randi n priežasčių kodėl tik kažko nedaryti
rašyk tiesiai šviesiai nenoriu ir viskas, o db tai kalbos, tai pinigų, tai vandens ar dar ko trūksta
Barboleta parašė:
o kas trukdo susikurt paypal ?
Net nezynau ar pas mus galima
ingut3a parašė:
Net nezynau ar pas mus galima
Kodel turetu buti negalima ?
Lūšiukė parašė:
Nepyk, bet man susidarė toks vaizdas, kad tu randi n priežasčių kodėl tik kažko nedarytirašyk tiesiai šviesiai nenoriu ir viskas, o db tai kalbos, tai pinig…
As gyvenu ne lt.nedirbu.neturiu paypal.isbandyciau ta sviesta jai lengvai rasciau,o dabar nesidraskau del kazko naturalaus nes mums puikiai tinka ir chemija
ingut3a parašė:
As gyvenu ne lt.nedirbu.neturiu paypal.isbandyciau ta sviesta jai lengvai rasciau,o dabar nesidraskau del kazko naturalaus nes mums puikiai tinka ir chemija![]()
Banko saskaita turite ? vyras turi? to pakanka susikurti paypal , as irgi gyvenu ne lt ir ka tai keicia ?
mamyciuks28 parašė:
Kodel turetu buti negalima ?![]()
Gal ir galima bet as nesiteirauju nes man uztenka vyro BuyWay
ingut3a parašė:
Gal ir galima bet as nesiteirauju nes man uztenka vyro BuyWay
ties cia ir baikime , jums nereikia ir nera noro , kurtis paypal del sviestmedzio ir t.t.
ingut3a parašė:
As gyvenu ne lt.nedirbu.neturiu paypal.isbandyciau ta sviesta jai lengvai rasciau,o dabar nesidraskau del kazko naturalaus nes mums puikiai tinka ir chemija![]()
Na aš ir uzsieny ir nedirbu, bet kai reikėjo tai PayPal susikūriau
Lūšiukė parašė:
Nepyk, bet man susidarė toks vaizdas, kad tu randi n priežasčių kodėl tik kažko nedarytirašyk tiesiai šviesiai nenoriu ir viskas, o db tai kalbos, tai pinig…
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai