Rafinuota_bohema parašė:
Čia manau kalbos nesupratimo bėda, o ne lašiukų![]()
Rafinuota_bohema parašė:
Čia manau kalbos nesupratimo bėda, o ne lašiukų![]()
ingut3a parašė:
taip,sitie,po foto parasyta sena info.pries 3 metus kai gimdziau buvo 5lasiukai.o dabar jau 12 nes gal gaminti pradejo silpnesni
kazin ar sena info, nes db juk jais prekiauja
gal jus pagal kokia sena norma duodi?
Juditel3 parašė:
atleiskit ar as gerai supratau? jus cia norit pasakyt kad puslapyje kur gali isisgyti vaista po nuotrauka parasyta 3 metu senumo info? ar jus pati geriate tuos lasi…
persiprasau kad tupi vaistyninkai mane suklaidino,pediatrai irgi mane klaidina,po gimdymo renimacijos gydytojai irgi idiotai man taip sake.na ir visi kaip susitare teigia 12 lasiuku.na idiotai ane?
o gal skirtingu stiprumu jie yra nes buteliukas tai truputi skiriasi
Lūšiukė parašė:
kazin ar sena info, nes db juk jais prekiaujagal jus pagal kokia sena norma duodi?
ji matyt pagal savo fantazija geria juos
nes nemanau kad bus belekoks lapukas pridetas.o ji kai issiverst nemoka,tai ir pamate skaiciu 12 ir duoda po tiek.dzin kad ten suaugusiems po 12,o ne vaikams
Lūšiukė parašė:
kazin ar sena info, nes db juk jais prekiaujagal jus pagal kokia sena norma duodi?
sena norma 5 lasai
ingut3a parašė:
persiprasau kad tupi vaistyninkai mane suklaidino,pediatrai irgi mane klaidina,po gimdymo renimacijos gydytojai irgi idiotai man taip sake.na ir visi kaip susitare …
tai ten gal tau liepe po tuos 12lasu gerti,tik tu tokia protinguole esi,kad nedasuto ka tau sako
ingut3a parašė:
persiprasau kad tupi vaistyninkai mane suklaidino,pediatrai irgi mane klaidina,po gimdymo renimacijos gydytojai irgi idiotai man taip sake.na ir visi kaip susitare …
nezinau ar durnina ar ne, nu bet parasyta juodu ant balto , o jei kitoks butaliukas tai iskart ir sakykit kad ne tas vaistas, o ne - jo tas, bet jus durnos visos
ingut3a parašė:
Zmones nori jums padeti o jus sitaip .... juk info lapeli aiskiai parasyta. Nejau tikrai duosit savo vaikui 12 lasu ?
Loretele25 parašė:
tai ten gal tau liepe po tuos 12lasu gerti,tik tu tokia protinguole esi,kad nedasuto ka tau sako
as irgi taip suprantu, nes jei 12 lasu tai ji pati gert turi maitinimo laikotarpiu
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai