nerin-gele parašė:
savo vaiko nera bjauru valyti. rodos ir nesmirdi. bet jei man tektu svetima valyti, tai nezinau kaip butu![]()
Man tai smirdi
nerin-gele parašė:
savo vaiko nera bjauru valyti. rodos ir nesmirdi. bet jei man tektu svetima valyti, tai nezinau kaip butu![]()
Man tai smirdi
zosyte-Vilnius parašė:
Maniske tai vorus auginavyras kazkada pasigyre , kad puse susiurbe, oho kad bart gavo, nuo katino irgi gina. Sakiau atsils reiks juos biski uz lango iskeldint,…
guasas valdo
ilgai virtuves grindis plovem
taip pat ir vaika
na vaiko kakuciai gal ir nekviepia avietem, bet tikrai nesmirda, bet man buvo atveju kai vos nesusivemdavau, ypac kai nescia vaiksciojau
privalgo kazko, po to smirdina
mamucka parašė:
maniškiai abu su flamais, piešia ten kur reikia, pieštukais- irgi, bet yra tušinukai... ja, ja... ir sienos, ir kilimas, ir pagalvės, žodžiu- viskas. :trina-akytes:…
Pas mus nauja lele tik kelias val svari buna
zosyte-Vilnius parašė:
Pas mus tusikai ant saldytuvo![]()
kartai buna, kad rasai ir padeti ir tada op ir ner
nerin-gele parašė:
manau dievo draudziamu daiktu sarasas tuoj ir tusinukais pasipildys![]()
Gal prikandam.liezuvius, vargsas vaikas
dayaNuray parašė:
Pas mus nauja lele tik kelias val svari buna![]()
o pas mus tik kelias val su plaukais isbuna
nerin-gele parašė:
cia kaip filme greiti ir isiute![]()
Ne tas zodis . Filmukas yra toks, GEES ar pan, ten tokie baibokai isdaigas krecia, drauge stebejosi, kaip taip sugebet :-). Sakau dar ne to sugebetu, jei kas leistu
Morenka parašė:
o tai ka tu jam duodi? pieniuka savo tik? ar nebemaitini,? nepyk, kazkur praleidau![]()
Jau du menesius nemaitinu. Vyro prasiau,kad atveztu koses tai isvire tai pavalge vaikas. Ligonines maisto nevalgo patikek kaip skanu
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai