Morenka parašė:
O cia tai va veikla idomi![]()
Siandien neramus ziauriai ir nevalgo beveik
Morenka parašė:
O cia tai va veikla idomi![]()
Siandien neramus ziauriai ir nevalgo beveik
Dievas parašė:
Tik jau nereikia![]()
pradet.... Cia as Dievas sau ir as zinau kaip sau juo but :D. Nieks man nepasakys …
gal ne sienu dergejai o kokie interjero dizaineriai ar stilistai...
Dievas parašė:
Tik jau nereikia![]()
pradet.... Cia as Dievas sau ir as zinau kaip sau juo but :D. Nieks man nepasakys …
Tai kad jau greit reiks
nerin-gele parašė:
esu girdejusi, kad rekomenduoja piesti piestukais maziukam, bet ir su jais galima siena pamarginti.![]()
tai as del sienu marginimo nesijaudinu, jau perdazyt teks, nes visgi flomasteriu yra gave, tiesiog dbr ju namie ner ir nereikia
bent saves neispaiso, o tai mirkyt vonioj nusibodo
pas mus tusinukai i trasa eina kaip reikalas
jau galvoju kur nupirkt koki simta tusinuku papigiai, kad kai viena nugvelbia, ramiai pasiimt kita
Juodčkė parašė:
Siandien neramus ziauriai ir nevalgo beveik![]()
o tai ka tu jam duodi? pieniuka savo tik? ar nebemaitini,? nepyk, kazkur praleidau
Katiukas parašė:
tai as del sienu marginimo nesijaudinu, jau perdazyt teks, nes visgi flomasteriu yra gave, tiesiog dbr ju namie ner ir nereikiabent saves neispaiso, o tai mirky…
va tie prakeikti tusinukai pridaro daugiausia bedos, flomasterius nuplausi, o irezto tusinuku baldo nelabai sutvarkysi
Katiukas parašė:
tai as del sienu marginimo nesijaudinu, jau perdazyt teks, nes visgi flomasteriu yra gave, tiesiog dbr ju namie ner ir nereikiabent saves neispaiso, o tai mirky…
Pas mus tusikai ant saldytuvo
zosyte-Vilnius parašė:
Sian sveciuose, kol nuejau i tulika, uzsidare kambario duris, uztrauke visas zaluuzes, ijunge sviesa ir padejo gele vidury kambario..kaip suspejo, neisivaizduoju
cia kaip filme greiti ir isiute
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai