Pugele parašė:
Sveikos, merginos. Aš jau 5 diena, kaip mama - liepos antrą pasaulį išvydo mūsų sūnus.![]()
Didziausi sveikinimai!!! Aukit sveikuciai!;)
Kaip sekesi? Kaip salygos tenais?
Pugele parašė:
Sveikos, merginos. Aš jau 5 diena, kaip mama - liepos antrą pasaulį išvydo mūsų sūnus.![]()
Didziausi sveikinimai!!! Aukit sveikuciai!;)
Kaip sekesi? Kaip salygos tenais?
Lady Sparkle parašė:
Didziausi sveikinimai!!! Aukit sveikuciai!;)Kaip sekesi? Kaip salygos tenais?
Sąrėmiai buvo gana pakenčiami iki vandenų nubėgimo (nubėgo tikrinant kaklelį prie 8 cm atsidarymo), jau po to skausmingiau buvo. Bet nuo vandenų nubėgimo per valandă pagimdžiau, pakankamai lengvai. Gimdžiau klinikose, esu labai patenkinta. Su niekuo nesitariau, tačiau buvo manimi pasirūpinta, dėmesio nestigo, tvarkingai viskas
Sveika, mes jau supuojam sūnų nuo 17 dienos.
O ginekologe galiu rekomenduoti gimdymo namuose Locaitiene. Man ji paskutinemis nėštumo dienomis priziurejo ir dar pries tai pas ja kelis kartus lankiausi. Konkreti ir nesicackina ji.
Pugele parašė:
Na, merginos, ar jau visos supat savo leliukus? Viskas gerai, visos sveikos ir laimingos?![]()
linea parašė:
O ginekologe galiu rekomenduoti gimdymo namuose Locaitiene. Man ji paskutinemis n…
Sveikinu su sūneliu
kaip pavadinot)? Kaip gimdymas, viskas sklandžiai?
Pugele parašė:
Sveikinu su sūneliukaip pavadinot)? Kaip gimdymas, viskas sklandžiai?
Dėkojame, sūnaus vardas Laurynas. O vyko viskas lb greit. Jau i priimamąjį nuvaziavau su 7 cm atsidariusiais. Tai gimdykloje buvau jauvnuo puses 8 ryto ir 10:37 jau laikiau sunuti ant krūtinės. Tad palyginus su pirmu gimdymu, kuris vyko 16 valandu, tai šis buvo nieku darbas
linea parašė:
O ginekologe galiu rekomenduoti gimdymo namuose Locaitiene. Man ji paskutinemis n…
Sveikos, as ir galiu drasiai Locaitie parekomenduoti, man visa nestuma priziurejo. Esu viskuo labai patenkinta.
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai