Majana parašė:
Na kaip ar jau geriau?
Aciu Dievui gereja.
Majana parašė:
Na kaip ar jau geriau?
Aciu Dievui gereja.
Lelukas parašė:
Sveikos merginos! Parskaiciau ir as visa foruma... mastau apie operacija ir as tik labai bijau.. visko...pradzioj bijojau tik narkozes ir zinojimo kad mane pjaustys…
Labuka. Na nemeluosiu kad labai skaudes bet vis gereja dariausi pries 2 sav pas TA
Giulia parašė:
Labuka. Na nemeluosiu kad labai skaudes bet vis gereja dariausi pries 2 sav pas TA
Kada tiksliai geret pradejo?kaip su miegu sekasi?
Giulia parašė:
Oj nenuteikite taip kitu moteru
Nebutinai bus taip baisu po tos operacijos. O jeigu ir bus sunku, tai po savaites tikrai bus viskas gerai. Juk mes moterys stiprios esam, savaite kanciu del grozio netaip ir baisu ?
Giulia parašė:
Saunule,kad pasiryzote! As planuoju rasytis konsultacijai Klaipedoje pas Bagdona. Galvoju gal su gydytoju pakalbejus bus ramiau ir iveiksiu baime. Tik po operacijos svarstau ar pajegsiu vaikus i mokykla nuvezti nes is aplinkiniu niekam apart vyro nesakysiu apie op.
Lelukas parašė:
Saunule,kad pasiryzote! As planuoju rasytis konsultacijai Klaipedoje pas Bagdona. Galvoju gal su gydytoju pakalbejus bus ramiau ir iveiksiu baime. Tik po operacij…
Cia jum niekas nepasakys ar galesit ar ne..geriau nusteikit realistiskai kad pirmas dienas turbut nelabai galesit veziot vaikiukus
o jei bus kitaip tai bus labai dziugu
Lelukas parašė:
Saunule,kad pasiryzote! As planuoju rasytis konsultacijai Klaipedoje pas Bagdona. Galvoju gal su gydytoju pakalbejus bus ramiau ir iveiksiu baime. Tik po operacij…
Teisingai parase Astute11. Reikia tiketis geriausio. Bet niekada negali zinoti. Man jau 2 savaites ir is namu nelabai noriu iseiti. Miegu vis dar blogai. Ir papukai ryte vis dar skauda ir patine. Bet siaip maista galiu gaminti ir kazkiek tvarkytis. Pagalbos reikes ir vyra reikia nuteikti kad cia visgi operacija ir jumis reikes rupintis!
Visiems skirtingai. Mano drauge jau 10ta diena po operacijos ejo i darba - ji kirpeja. Ir viskas ok.
olgadar parašė:
Teisingai parase Astute11. Reikia tiketis geriausio. Bet niekada negali zinoti. Man jau 2 savaites ir is namu nelabai noriu iseiti. Miegu vis dar blogai. Ir papukai…
Nu va,o mano pazystama po savaites jau sporto klube kojom pratimus dare
o as po savaites jei pirma karta savo dukryte i rankas paimt galesiu bent porai minuciu tai bus man svente
as irgi jau nusiteikiau kad apie menesi reikes isbraukt is gyvenimo,kazko ypatingo cia nepriveiksi
Lelukas parašė:
Na bent savaite tai tikrai nevairuosite, as automata vairavau po 10 dienu bet ir tai nera labai saugu sakyciau, nes judesiai vistiek riboti
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai