zaliaake16 parašė:
labukasgal anksciau nei pati ov pastojai ?
![]()
nu nelabai tikeciau nors viena mmm darem iskart po mmm 6 ciklo diena .o keigu uzkibo per ov tai per keturias dienas tikrai nieko jaust netureciau. kazkas cia bando mane
zaliaake16 parašė:
labukasgal anksciau nei pati ov pastojai ?
![]()
nu nelabai tikeciau nors viena mmm darem iskart po mmm 6 ciklo diena .o keigu uzkibo per ov tai per keturias dienas tikrai nieko jaust netureciau. kazkas cia bando mane
Zaliaake, jei OV testukai balnko, tai viskas gerai, o ir spermiukai iki 3 dienu aktyvus pas mus pasilieka, nera ko pergyventi
mes tai snd kasdienio ND uzdaryma darysim, abu pavargom
aisku nebent KB pasirodis ryt, tada jau tikrai planai keisis
oi kaip butu faina gauti tokias kaledines dovanas
ramuma parašė:
Kaktusiuke, o OV testukus dareisi? Zinai savo OV diena tiksliai?
nea pasilkioviau td kalendoriumi
ramuma parašė:
Zaliaake, jei OV testukai balnko, tai viskas gerai, o ir spermiukai iki 3 dienu aktyvus pas mus pasilieka, nera ko pergyventimes tai snd kasdienio ND uzdaryma darysim, abu pavargom
aisku nebent KB pasirodis ryt, tada jau tikrai planai keisis
![]()
oi kaip butu faina gauti tokias kaledines dovanas
![]()
na reiskaisi mes siandien atidarem dvi savites kas antra diena sezona
ot butu prikolkas kb taip op ir atsiarstu dar daugiau
ouj pasportuotumet
Bet as tikiu,kad viskas yra gerai
O del kaledines dovanytes pasikliauk sirdim ir tikrai turesi ir tu ir as ir mes visos
jo testukai jau blanko siandien jau neryskus buvo,tai ryt jau net ir nebedarysiu
taip galvoju ....
Ai man dar toks keistas klausimas tom kurios laukesi -as tarkim isgeriu stikline sulciu ar vandens neturi reiksmes ko ,ir i toleta pradedu labai daznai laktyri dabar per valanda laiko gal kokius 5kartus jau buvau,ar cia siaip man ar istiesu tai gali buti nestumo simptomas?
zaliaake16 parašė:
na reiskaisi mes siandien atidarem dvi savites kas antra diena sezonaot butu prikolkas kb taip op ir atsiarstu dar daugiau
ouj pasportuotumet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bet as tikiu,kad viskas yra gerai![]()
jo testukai jau blanko siandien jau neryskus buvo,tai ryt jau net ir nebedarysiutaip galvoju ....
Ai man dar toks keistas klausimas tom kurios laukesi -as tarkim isgeriu stikline sulciu ar vandens neturi reiksmes ko ,ir i toleta pradedu labai daznai laktyri dabar per valanda laiko gal kokius 5kartus jau buvau,ar cia siaip man ar istiesu tai gali buti nestumo simptomas?![]()
kai taip daznai eini tai arba pusles uzdegimas (kuom labai abejoju) arba nestumas
viens is dvieju
Galactica parašė:
kai taip daznai eini tai arba pusles uzdegimas (kuom labai abejoju) arba nestumasviens is dvieju
![]()
bet pusles uzdegimo netikiu ,kad turiu ,nes man neskauda ten niekur,ir visada apsirengus siltai ,net miegu su kojinem
Bet visgi kas ten zino....
zaliaake16 parašė:
bet pusles uzdegimo netikiu ,kad turiu ,nes man neskauda ten niekur,ir visada apsirengus siltai ,net miegu su kojinem![]()
![]()
![]()
Bet visgi kas ten zino....
tai tikrai suprastum is karto kad tai uzdegimas, patikek manim...taip kad brangioji trinam rankeles
Galactica parašė:
tai tikrai suprastum is karto kad tai uzdegimas, patikek manim...taip kad brangioji trinam rankeles
ouj kaip tikiuosi ,kad bus viskas ok ,nors per tiek laiko nesekmiu nzn nei kokius simptomus priskirti mmm
trinam trinam uz visas mus
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai