visi vyrai megaiciu nori
mano irgi vyrsenis man 24 kaip jau sakiau, jam 32
V
vanillasky_ parašė:
visi vyrai megaiciu nori![]()
![]()
![]()
Va va vyrai visada sako nori berniuku (nu taip tik sako nes gi reikia kaip gi vyras turi tureti sunu
) bet visada dukrytes myli labiau nu demesis kitos, bet va maniskis visai kazkaip apie berniuka jokiu kalbu jis mergaites ir fsio tai jei jau bus mergaite tai jau bus tevelio lepunele
aisq svarbu kad vaikas butu sveikas ir tiek bet as noriu visada norejau pirmo berniuko ir tikiuosi taip gausis
xaciux parašė:
jo maniskis ir labai mergaites norejo svaigo visa nestumair va dabar tevelio lepunele
visur kartu
net keista kai taip vyras ruopinas vaiku nes daug pvz turiu kad vyrui visai vaikas neidomu pareiskia kad tu mama vaiku rupinies o as pinigus uzdirbu tai baisu ir ziuret
Tikrai taip yra tokiu vyru ir baisu kad taip buna tikiuosi namo toks nebus, nu neturetu matosi kad ne toks yra ir labai jau nori leliuko tai as manau ir sokines nes ir dabar apie mane sokineja ir dar nera lelio tai tikiuosi bus geras tevas
siandien kazkaip cia tylu net liudna
nu aisq 5dienis ir jonines tai uzsiiemusios visos o pas mus tai cia anglijoj nelabai svenciama tai tylu ramu turbut namie prasedesim
rutis82 parašė:
Tikrai taip yra tokiu vyru ir baisu kad taip buna tikiuosi namo toks nebus, nu neturetu matosi kad ne toks yra ir labai jau nori leliuko tai as manau ir sokines nes ir dabar apie mane sokineja ir dar nera lelio tai tikiuosi bus geras tevas![]()
siandien kazkaip cia tylu net liudnanu aisq 5dienis ir jonines tai uzsiiemusios visos o pas mus tai cia anglijoj nelabai svenciama tai tylu ramu turbut namie prasedesim
![]()
Man sian iseigine,tai lakciau visur, kaip sakiau namie prie kompo nebunu, bet va del jusu jau antra karta sian pasijungiu
LinuteA parašė:
Man sian iseigine,tai lakciau visur, kaip sakiau namie prie kompo nebunu, bet va del jusu jau antra karta sian pasijungiu![]()
NU va kokia saunuole
musu pamirsti negalima
o man tai toks jausmas kad as cia gyvenu sitam forume
rutis82 parašė:
NU va kokia saunuolemusu pamirsti negalima
o man tai toks jausmas kad as cia gyvenu sitam forume
![]()
Tai jeigu buciau darbe tai patikek, ir sedeciau cia visa diena
dabar trumpam uzsukau pasiziuret kokios naujienos, kas vyksta
bet Simonele tai vat nesirodo, gal ir iseiginiauja kur
vanillasky_ parašė:
visi vyrai megaiciu nori![]()
![]()
![]()
rutis82 parašė:
Tikrai taip yra tokiu vyru ir baisu kad taip buna tikiuosi namo toks nebus, nu neturetu matosi kad ne toks yra ir labai jau nori leliuko tai as manau ir sokines nes ir dabar apie mane sokineja ir dar nera lelio tai tikiuosi bus geras tevas![]()
siandien kazkaip cia tylu net liudnanu aisq 5dienis ir jonines tai uzsiiemusios visos o pas mus tai cia anglijoj nelabai svenciama tai tylu ramu turbut namie prasedesim
![]()
Mano irgi geras, rupestingas,tai tikrai zinau kad rupinsis labai manim ir kuudikeliu kai jau pastosim
na nereik gal pergirt, o tai tuoj pasikeis viskas
LinuteA parašė:
Mano irgi geras, rupestingas,tai tikrai zinau kad rupinsis labai manim ir kuudikeliu kai jau pastosimna nereik gal pergirt, o tai tuoj pasikeis viskas
![]()
Tikrai taip ju nereikia pergirti
o del Simoneles tai nzn kokius ji ten bandymus isdaryneja nes jau labai pradingus
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai