dainuska parašė:
nu tai juo labiau nepergyvenk!!!![]()
Ziurekit, koki straipsni radau. net apsiverkiau, kaip graziai parasyta:
akfakcv.tumblr.com/post/7879798074
Ir as apsiverkiau
dainuska parašė:
Ir as apsiverkiau
ludicra parašė:
oi pleputes, man taip skauda galva, kad teks jus palikti plepeti, nes sukasi akys kai ziuriu i kompa, tikiuosi ryt bus geriau ir darbe galesiu skaitineti ka prilpiurpsitkai kam ramios, o kai kam darbingos nakteles
![]()
Aha dirbsim dirbsim sian
Gero poilsio tau ir iki rytojaus
dainuska parašė:
o man kazkaip ne taip parasyta.. tik aisku nesupyk uz nuomone :), bet cia tos drauges atsakymas kaip issizadejusios gyvenimo. Ne viena moteris neatsakys realiai kad strijos jei grabes zenklas..
ir su vaikais tikrai galima daug ka planuoti.. ir spontaniskai elgtis
.
vanillasky_ parašė:
o man kazkaip ne taip parasyta.. tik aisku nesupyk uz nuomone :), bet cia tos drauges atsakymas kaip issizadejusios gyvenimo. Ne viena moteris neatsakys realiai kad strijos jei grabes zenklas..
ir su vaikais tikrai galima daug ka planuoti.. ir spontaniskai elgtis.
matai nelabai jau su vaikais spontaniskai nepasielgsi ypac va pas mus londone jei vaikas eina i mokykla tu negali parasyti rasteli kad jo nebus savaite mokykloj nes tevai gauti bauda gali o vaikas gali buti ismestas is mokyklos tai jau nelabai gaunasi spontaniskai kazka daryti o su maziuku leliuku irgi nelabai suplanuosi nes reikia ziureti kad nebutu kokiu skiepu ar dar kazkas
aisq gali planuoti ir gyventi gyvenima kiek galima linksmai
bet ka ji turi omeny tam straipsi tai kad jau i viska kitaip ziuresi negu ziurejai iki to laiko kol nepatapai mama bent jau as taip supratau
rutis82 parašė:
aciu merginos kad palaikot mane ir butinai pranesiu kai ka zinosiu kaip gi as nepranesiu cia gi mano antra seima![]()
cia yra HCG hormonas kuris pasako ar nestumas vystosi normaliai man sestadieni dare buvo 1022 po 48val 1639 pakilo bet as manyciau neperdaugiausiai as manau jei viskas gerai turetu kilti 1000 nu nzn ziuresim ka skanas pasakys, telefonu kai snekejau paklausiau tai gerai ar negerai ji sako negaliu to pasakyti ryt ateisi ir padarys skana tai ir sedziu nezinomybeje ir skaitineju gal kokia infor rasiu![]()
Sveika norejau paklaust ar tai pirmas tavo nestumas? Nes uk jie nelinke kazkaip tu tyrimu ir skanu daryt viska palieka dievo valiai.as va tris nesivystancius turejau tai nieko isskyrus genetini tyrima ir toxoplazmozes nedare,aa dar del AFS tikrino,tai dabar lekiu i lietuva nes jau bijau cia tu daktaru
phoenix parašė:
Sveika norejau paklaust ar tai pirmas tavo nestumas? Nes uk jie nelinke kazkaip tu tyrimu ir skanu daryt viska palieka dievo valiai.as va tris nesivystancius turejau tai nieko isskyrus genetini tyrima ir toxoplazmozes nedare,aa dar del AFS tikrino,tai dabar lekiu i lietuva nes jau bijau cia tu daktaru![]()
man cia jau 3bandimas pirmas nesivystantis buvo antra persileidau gal 4.5 savaiciu ir sitas neaisku kuo uzsibaigs :)ziuresim ka ryt sakys
sake kad po 3persileidimu tada jau tyrimus darys tik nzn kokius
tai rezultatai visi buvo geri? o vaisiaus netyre? (nes kai as persileidau pirma karta po nesivystancio tai jie eme vaisiu daryti tyrimas sake jei kas blogai paskambins jei viskas gerai tai ne tai nieko is ju ir negirdejau tai ir nzn reiskias viskas gerai) nzn tikiuosi pavyks si kart
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai