mamulyte1 parašė:
kada jums vaziavimas?
31 diena. Jei visai durna jauciuosi atsikelsiu i balandi laikyt egza
mamulyte1 parašė:
kada jums vaziavimas?
Griv. parašė:
tai jum paskutinis vaziavimas? paziurek youtubej tikrai yra aiskiai parodyta
mamulyte1 parašė:
tai jum paskutinis vaziavimas? paziurek youtubej tikrai yra aiskiai parodyta
jei islaikysiu paskutinis mokyklelej
tada regitra laukia
kas liecia ikalnes nuokalnes tai kaip aikstelej vaziuoju isvaziuojant po visko liepia per estakada vaziuot o ten stop zenklas tai kaip sustoji automatiskai gaunasi ikalne. Bet kaip atskiro pratimo nedave atlikt. Dar kaune mokomojoj aikstelej prie kuoliuku kur gyvates pratimas yra ten mini ikalne ten tenka sustoti laulti kol pratimus atlikt tai tas pajudejimas i ikalne
As jau atkaliau ta pajudejima. Su sankaba ismokt zaist ir viskas ok tada
Griv. parašė:
jei islaikysiu paskutinis mokyklelejtada regitra laukia
man ryt ir treciadieni paskutines pamokos ir egzas mokyklinis baimes turiu
as kalbu apie sustojima susukant ratus
kiek zinau ir ar teisngai tai visais atvejais susukt ratus i desne o ikalnej jei yra bortelis i kaire taip?
mamulyte1 parašė:
man ryt ir treciadieni paskutines pamokos ir egzas mokyklinis baimes turiuas kalbu apie sustojima susukant ratus
kiek zinau ir ar teisngai tai visais atvejais …
Taip
mes su instruktorium vis iki regitros atlekiam per vairavimus tai matau vis regitrines sustojusias toj ikalnej priesais regitra, zodziu ar ikalne ar nuokalne toj vietoj suki ratus link miskelio
raudonas debeselis parašė:
Taipmes su instruktorium vis iki regitros atlekiam per vairavimus tai matau vis regitrines sustojusias toj ikalnej priesais regitra, zodziu ar ikalne ar nuokaln…
tai i ta kalna i silainius kyla
o vat man ydomu ar reik atlikt tik viena ar abu ir ar butinai tik ten prie reigitros ar buna kitur
kiek jums liko? kiek pamenu ir 2 panokos taip?
raudonas debeselis parašė:
Taipmes su instruktorium vis iki regitros atlekiam per vairavimus tai matau vis regitrines sustojusias toj ikalnej priesais regitra, zodziu ar ikalne ar nuokaln…
tai ten miskelis is abueju pusiu ar ne?
bieko nesuprantu
ryt prasyiu kad vestu ten nors mes dar net nebuvom akademijoj zidziu jau nervina mane
mamulyte1 parašė:
tai i ta kalna i silainius kylao vat man ydomu ar reik atlikt tik viena ar abu ir ar butinai tik ten prie reigitros ar buna kitur
kiek jums liko? kiek pa…
Ne, stabdo grynai priesais regitra, gaunasi jei ikalnej tai is desines regitra i kaire kaip miskelis kazkoks
sakau vis matau ten egzaminuojamus auto, manau jei isvaziuojant lieps pastatyt tai gryztant nebereiks, arba atvirksciai isvaziuojant nieko ogrystant lieps, bala ten zino juos kaip sugalvos. Taip man 2vaziavimai liko ir trecias jau mokyklinis kuriam dar nesiregistravau
As nelabai kauna pazystu, tai zinau tiek, kad maluos silainiuose ir vilijampolej
labiausiai uzknisa tas ziedas baltu prospekte berods
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai