raudonas debeselis parašė:
Ne, stabdo grynai priesais regitra, gaunasi jei ikalnej tai is desines regitra i kaire kaip miskelis kazkokssakau vis matau ten egzaminuojamus auto, manau jei i…
nedaeina man kur cia reik sustot
tas naujas ziedas?
Ne, stabdo grynai priesais regitra, gaunasi jei ikalnej tai is desines regitra i kaire kaip miskelis kazkokssakau vis matau ten egzaminuojamus auto, manau jei i…
nedaeina man kur cia reik sustot
tas naujas ziedas?
mamulyte1 parašė:
nedaeina man kur cia reik sustot![]()
tas naujas ziedas?
Va aiskiau bus, cia desniau tie varteliai tai ivaziavimas i regitra, stabdo kur ta pilka masina stovi toj atkarpoj
mamulyte1 parašė:
as ir dar egzui nesiregistravauspesiu dar
kada vaziavimad?
Treciadieni is pat ryto
mamulyte1 parašė:
as labiausiai bijau tios ykalnes nuokalnes o sakykit kai laiket egza mokyklini ir regitroj turejot sustot ykalnej ir nuokalnej? ir kurioj vietoj stojot?
Kai mokyklini laikiau tai nestojau. O regitroj tai isvaziavus pro vartus ikalne arba griztant nuokalne. Cia kaune
mamulyte1 parašė:
tai i ta kalna i silainius kylao vat man ydomu ar reik atlikt tik viena ar abu ir ar butinai tik ten prie reigitros ar buna kitur
kiek jums liko? kiek pa…
Man visus kartus dave prie regitros. Kitose miestose skaiciau kad liepe belekur. Ta prasme ant lygaus kelio isivaizduoti ikalne arba nuokalne.
mamulyte1 parašė:
tai ten miskelis is abueju pusiu ar ne?bieko nesuprantu
ryt prasyiu kad vestu ten nors mes dar net nebuvom akademijoj zidziu jau nervina mane :oi-p…
Vienoj pusej regitra kitoj miskelis
Prie antros ligonines turbut. Bjaurybe tas
Burburbur parašė:
Kai mokyklini laikiau tai nestojau. O regitroj tai isvaziavus pro vartus ikalne arba griztant nuokalne. Cia kaune
Taip taip tas pats prie antros ligonines
instruktorius man sako palei linijas vaziuok, sakau parodykit nors viena tai vaziuosiu, sako isivaizduok, sakau pas mane fantazija lieva
Taip taip tas pats prie antros ligoninesinstruktorius man sako palei linihas vaziuok, sakau parodykit nors viena tai vaziuosiu, sako isivaizduok, sakau pas mane…
nu nezinau,as tai iziurejau linijas
pet per egza aciu dievuj ten nereikejo vaziuot
man instruktorius tik sake kad ir ka sakytu egzaminuotojas vaziuok pirma juosta
Va aiskiau bus, cia desniau tie varteliai tai ivaziavimas i regitra, stabdo kur ta pilka masina stovi toj atkarpoj
aciu didelis?
Burburbur parašė:
supratau
na jo mane jis ir nervina
Burburbur parašė:
nu nezinau,as tai iziurejau linijaspet per egza aciu dievuj ten nereikejo vaziuot
man instruktorius tik sake kad ir ka sakytu egzaminuotojas …
man sake pirma vaziuot
nes is pirmos galima vaziuot visur
persirikiavus aisku jau ziede
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai