Stresuotoja parašė:
Nea
tai lievai tada
Stresuotoja parašė:
Nea
tai lievai tada
CitRina1989 parašė:
Sveikutesiveikiau pirmaji etapa regitroj
siek tiek palengvejo...
dabar liko didziausias baubas....uzsiregistravau jau i vaziavima regitroj...rugsejo 14d…
o kaip įdomiai. man tai jokio štampuko neuždėjo tik procentus parašė
sveikinu
CitRina1989 parašė:
Sveikutesiveikiau pirmaji etapa regitroj
siek tiek palengvejo...
dabar liko didziausias baubas....uzsiregistravau jau i vaziavima regitroj...rugsejo 14d…
Sveikinu ?, kiek surinkot? lauksim kitu rezultatu geru. As net pati paziurejau savo lapuka islaikyto teorijos, tai ir stampukas ir procentai.
-burbė- parašė:
o kaip įdomiai. man tai jokio štampuko neuždėjo tik procentus parašėsveikinu
![]()
Nu ir as nusistebejau,kad tik stampuka uzdejo
dekoju
biski didziuojuosi...
O siaip procentais,tai pavyko 90%
seimynele123 parašė:
Sveikinu ?, kiek surinkot? lauksim kitu rezultatu geru. As net pati paziurejau savo lapuka islaikyto teorijos, tai ir stampukas ir procentai.
Dekoju
Na matyt nuo filialo priklauso
svarbiausia,kad islaikyta...
Kol kas renku visus kartus is pirmo karto....labai tikiuosi,jog pavyks ir vairavimas is pirmo
Stresuotoja parašė:
Deja neislaikiau padariau 5 nekritines.ir viena kritine prisiparkuot nesugebejau prie bardiuro pagal juostas ant zemes susiparinau velniop.O man paraleline geriausi…
O kokie klausimu klausinejo? Ar tiesiog isedot i masina, susipazinot kas kur kaip, susireguliavot kas jums reikia ir viskas, prasom i kelua?
CitRina1989 parašė:
Nu ir as nusistebejau,kad tik stampuka uzdejodekoju
biski didziuojuosi...
![]()
![]()
O pas mane nei procentu, nei stampuko nera.
O tai ka galima ir priekiu parkuotis?
Skorpijo parašė:
O pas mane nei procentu, nei stampuko nera.
O tai ka galima ir priekiu parkuotis?
Dabar kiek skaiciau su tuo nauju istatymu nuo rugsejo 1d,tai bus galima ir priekiu parkuotis,jei instruktorius nelieps kitaip
CitRina1989 parašė:
Dabar kiek skaiciau su tuo nauju istatymu nuo rugsejo 1d,tai bus galima ir priekiu parkuotis,jei instruktorius nelieps kitaip![]()
Bet kai pagalvoji gal net ir sunkiau priekiu. Nes tikriausiai nesiaip sau mokina galu parkuotis. Kiek dabar neauskymu su tais pakeitimais. Jauciu pas mane pirmas ejimas i regitra apsiuostyti kaip vyksta egzas. O jau antra karta kai eisiu meginsiu issilaikyt
.
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai