Berniukųmama parašė:
Jo. Nuvažiuoji į draudimą ir tada viską paskaičiuoja. Aš labai norėjau visų dokumentų ant savęs? tai nuvažiavom į vieną į kitą ir čia palankiausias variantas. Aišku…
Nu kita masina jau ant saves rasysiuos
Berniukųmama parašė:
Jo. Nuvažiuoji į draudimą ir tada viską paskaičiuoja. Aš labai norėjau visų dokumentų ant savęs? tai nuvažiavom į vieną į kitą ir čia palankiausias variantas. Aišku…
Nu kita masina jau ant saves rasysiuos
Stresuotoja parašė:
O jai metai praeina po teorijos islaikimo regitroi kas tada?
Laikai is naujo teorija
Stresuotoja parašė:
Na matai gal nelabai stresavai ir pasitikejai savim.O jau man tai ir ramybes ir pasitikejimo truksta
Aš tiesiog žinojau kad neišlaikysiu tai ir rami buvau ai dar pykau ant vyro lad veltui pinigus išmesim? nes jaučiau kad dar trūksta važiavimų. O kai išlaikiau tada jau it kojos drebėt pradėjo ir pykint?
Berniukųmama parašė:
Aš tiesiog žinojau kad neišlaikysiu tai ir rami buvau ai dar pykau ant vyro lad veltui pinigus išmesim? nes jaučiau kad dar trūksta važiavimų. O kai išlaikiau tada …
Berniukųmama parašė:
Aš tiesiog žinojau kad neišlaikysiu tai ir rami buvau ai dar pykau ant vyro lad veltui pinigus išmesim? nes jaučiau kad dar trūksta važiavimų. O kai išlaikiau tada …
Atvirkstine reakcija?o mane vyras taip pat spaudzia,o man vis atrodo ,kad nesu pasiruosus.Jauciu bus labai sudetinga per egza kai lieps apsisukt kur nors ir pasimesiu ar dar ka?
Stresuotoja parašė:
Atvirkstine reakcija?o mane vyras taip pat spaudzia,o man vis atrodo ,kad nesu pasiruosus.Jauciu bus labai sudetinga per egza kai lieps apsisukt kur nors ir pasimes…
Arba pacioi pradzioj egzo per stresa pridirbsiu ka nors kad isvis i miesta neleis.Va cia tai bus vaizdo
Stresuotoja parašė:
Arba pacioi pradzioj egzo per stresa pridirbsiu ka nors kad isvis i miesta neleis.Va cia tai bus vaizdo![]()
![]()
Žinau kaip jaučiatės,aš pati taip jaudinaus,kad ėmiau valerijono tablėte prieš egzamina?
Aš laikiau šeštadieni (Vilniui)eismas buvo puikus,mašinu visai beveik nebuvo?
Na va pagaliau šendien teises jau laikau rankose,ryt važiuojam mašina pirkt..taip laukiu???
Ab-Mamyte parašė:
Žinau kaip jaučiatės,aš pati taip jaudinaus,kad ėmiau valerijono tablėte prieš egzamina?
Nerealus jausmas! Uzkreskite ir mus tuo optimizmu
Deja neislaikiau padariau 5 nekritines.ir viena kritine prisiparkuot nesugebejau prie bardiuro pagal juostas ant zemes susiparinau velniop.O man paraleline geriausiai aikstelei sekesi geriau butu parkuote aikstelei pagal kuoliukus kaip ipratus??jai buciau prisiparkavus buciau islaikius egzamina.abidna
Stresuotoja parašė:
Deja neislaikiau padariau 5 nekritines.ir viena kritine prisiparkuot nesugebejau prie bardiuro pagal juostas ant zemes susiparinau velniop.O man paraleline geriausi…
Nieko,kita karta bus geriau
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai