seimynele123 parašė:
Nu gal ir jusu tiesa ? tas zalias graziai susilanksto ir i pinigine telpa, o tuos kitus galiu atskirai nestis
I rankinuka isimesi ir viskas
seimynele123 parašė:
Nu gal ir jusu tiesa ? tas zalias graziai susilanksto ir i pinigine telpa, o tuos kitus galiu atskirai nestis
I rankinuka isimesi ir viskas
vakar vel vos avarijos isvengiau vaziuoju ziedu rosiuos isvaziuot mano pagrindis ir man is desnes is salutinio kaip vare palei nosi as tik ant stabdziu toki soka lengva gavau,vyras sake dabar bus baisu vazinet daug studentu privaziavo is uzmiescio keliu nelabai pazysta , bet ir pastebejau varo net neziuri suka i kaire nors zenklas neleidzia nu zodziu,ir dar vos nepadariau avarijos bet buciau pati klata nespejau isvaziuot is sankryzos sukau i kaire jau uzsidege kitiem zalia o as variau vel stabdziai boba rekt pradejo nu zodziu
mamulyte1 parašė:
vakar vel vos avarijos isvengiau vaziuoju ziedu rosiuos isvaziuot mano pagrindis ir man is desnes is salutinio kaip vare palei nosi as tik ant stabdziu toki soka le…
Tai jei tu pradejai manevra degant zaliam ir uzsidege raudonas tai kam tie stabdziai? turi juk uzbaigti manevra
-burbė- parašė:
pas mane 1332 ir 63kw. tai mano silpnesnė čiut.![]()
net geda rasyt ka cia girsies tokiu grabu
reno megane 2001m. pradzioj buvo vau kaip fainai o dabar geda man ja vairuot.
o pas tave?
-burbė- parašė:
Tai jei tu pradejai manevra degant zaliam ir uzsidege raudonas tai kam tie stabdziai? turi juk uzbaigti manevra
tai ji kaip dave gazo buciau nestabdzius butume atsitrenkusios.rekia ir rodo tipo ziurek i sviesafora bet tikrai variau kai dege zalia ai neeimu i galva butu butu pradzioj tik sokas paskui praeina greit
mamulyte1 parašė:
net geda rasyt ka cia girsies tokiu grabureno megane 2001m. pradzioj buvo vau kaip fainai o dabar geda man ja vairuot.
o pas tave?
pas mane didesnis grabas, toyota corrola 1998m
mamulyte1 parašė:
tai ji kaip dave gazo buciau nestabdzius butume atsitrenkusios.rekia ir rodo tipo ziurek i sviesafora bet tikrai variau kai dege zalia ai neeimu i galva butu butu p…
faka parodyt reikėjo ir užpypint pačią
-burbė- parašė:
pas mane didesnis grabas, toyota corrola 1998m![]()
nu zinok pas mane ir ne ka geriau
pabandyk pasiskaiciuot gjensidige draudima.zinok pradzioj pasimeciau tikrai zinojau kad as nekalta paskui pagalvojau gal turejau sustot teisingai padariau ir dabar kai tu parasei nu blyn rimtai galvoju ji turejo mane praleist
-burbė- parašė:
pas mane didesnis grabas, toyota corrola 1998m![]()
kada zadi keist masina? astikiuosi kitais metais vyras zadejo ant 30mecio nupirkt kita toki kaip dzipa ar visuregi labai laukiu
nes vaziuoju su tuo reno nu nezinau nepatinka
mamulyte1 parašė:
nu zinok pas mane ir ne ka geriaupabandyk pasiskaiciuot gjensidige draudima.zinok pradzioj pasimeciau tikrai zinojau kad as nekalta paskui pagalvojau gal turej…
gensedigėj ir drausta nes skaičiuoklėj mažiausiai pasiūlė. taip, ji turėjo praleist nes tu jau buvai pradėjus manevrą.
mamulyte1 parašė:
kada zadi keist masina? astikiuosi kitais metais vyras zadejo ant 30mecio nupirkt kita toki kaip dzipa ar visuregi labai laukiunes vaziuoju su tuo reno nu nez…
ai aš kul važiuoju su savo tol man patinka, bet jei vyras sao duoda pavairuot tai kaifuoju
pas jį universalas, daug vietos, aukštesnė. o mano mažutė, žema. nežinau, TA praėjo rugpjūtį tai gal kokius metus dar pavažinėsiu.
arba kol nesudaužysiu
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai