seimynele123 parašė:
As tai galiu pasakyti jog nelabai gera mokykla pasirinkau teisems mokintis. Nelabai teorija ruose ir aiskino, nelabai ur vaziavimo egzui ruosia. Man tai pikta, nezi…
Kokia jūsų pasirinkta mokykla?
seimynele123 parašė:
As tai galiu pasakyti jog nelabai gera mokykla pasirinkau teisems mokintis. Nelabai teorija ruose ir aiskino, nelabai ur vaziavimo egzui ruosia. Man tai pikta, nezi…
My Life parašė:
Zukausko.
Man kai pasake kad aikstelej isvis priklauso 2 ar 3 kartai per tuos 13 vaziavimu, tai kazkokia nesamone. Dabar tarkim issilaikai ta iskaita 100% nemokedama normaliai pastatyti auto i vieta, islaikai egzus per fuksa, gauni teises, parvaziuoji namo ir nemoki priparkuoti automobilio kieme, ypac daugiabuciu kieme kaip pas mane. Tai gaunasi kad mokiniesi, ir perki tas papildomas pamokas vairavimui tik del save kad moketum. O kad mokykla atmoke savo tuos 15 ir viskas.
-burbė- parašė:
apie 31e jei niekas nepasikeitė
As dabar skaiciau, kad 60e, o teorija 20e, ai dvigubai sukele kainas. Tik nezinau ar jau padare tokias kainas.
Skorpijo parašė:
As dabar skaiciau, kad 60e, o teorija 20e, ai dvigubai sukele kainas. Tik nezinau ar jau padare tokias kainas.
yra kas laikė šį mėnesį, galpasisakys kiek realiai kainuoja
nu ne, vis dar 31e www.regitra.lt/lt/paslaugos-ir-veikla/egzaminai/kainos-4
-burbė- parašė:
![]()
Aha ir man idomu ?
-burbė- parašė:
![]()
Pirma kart 31,antra kart 23?
Ab-Mamyte parašė:
Pirma kart 31,antra kart 23?
kodėl? aš visus tris mokėjau po 31
-burbė- parašė:
kodėl? aš visus tris mokėjau po 31![]()
Gal todėl,kad aikšteliai buvau suklydus ir i miesta nevažiavau?
Ab-Mamyte parašė:
Gal todėl,kad aikšteliai buvau suklydus ir i miesta nevažiavau?
ai jo :taip-taip:, nu bet dabar nebebus tokių bajerių
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai