mamyte31 parašė:
Sveikos merginos,aš devintam danguiislaikiau vairavimas regitroj
![]()
Didžiausi sveikinimai???
mamyte31 parašė:
Sveikos merginos,aš devintam danguiislaikiau vairavimas regitroj
![]()
Didžiausi sveikinimai???
CitRina1989 parašė:
Sveikinimai !baltai pavydziu
![]()
![]()
O man vakar nepasiseke vel !11 N.K
vis kazkas pakisa koja...
Kelintas kartas buvo? Nosyte aukštyn, pavyks tikrai
My Life parašė:
Kelintas kartas buvo? Nosyte aukštyn, pavyks tikrai![]()
4 kartas jau buvo
ir isvis pagal viska per daug isbandymu vienu metu,nesuprantu kodel..
CitRina1989 parašė:
4 kartas jau buvoir isvis pagal viska per daug isbandymu vienu metu,nesuprantu kodel..
![]()
Issilaikysite, nosi aukstyn, labai daug kantrubes reikia
Skorpijo parašė:
Tai jei mokyklini issilaiket, tai ir regitrini issilaikysit, nes man kolkas mokyklinis sunkesnis atrodo, nei regitrinis.
Manau jus po mokyklinio regitrini iskart islaikysite:))) jus tiek dabar ismustruos, kad i vienus vartus regitroj bus :))))
Skorpijo parašė:
Tai jei mokyklini issilaiket, tai ir regitrini issilaikysit, nes man kolkas mokyklinis sunkesnis atrodo, nei regitrinis.
Islaikiau,man tai kazkaip pasirode,jog mokyklinis lengviau,o ne regitrinis,ten labai grieztai ziuri,nori,jog tobulai vaziuotum jau
CitRina1989 parašė:
Islaikiau,man tai kazkaip pasirode,jog mokyklinis lengviau,o ne regitrinis,ten labai grieztai ziuri,nori,jog tobulai vaziuotum jau![]()
Na gal nuo mokyklos dar priklauso
. Instruktoriai suinteresuoti, kad kuo tobuliau vaziuotum, jog is pirmo karto islaikytum regitroj, jiems reitingai nuo to kyla. O mano mokykla pagal reitingus gana aukstoje vietoje :))) . Tai man rodos sunkiai eisis man issilaikyt ir ta mokyklini
. Na bet gal kadanors
.
My Life parašė:
Manau jus po mokyklinio regitrini iskart islaikysite:))) jus tiek dabar ismustruos, kad i vienus vartus regitroj bus :))))
Noreciau tuo tiketi ir kazkaip ranku nenuleisti
.
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai