Nuomone parašė:
Daugiau streso turėsit su M raide, kai pamatys policija, kad važiuojate be mokytojo šalia ir stabdys![]()
Įdomu, jei be klevuko kevukas važiuoja, kokia bauda? nereikia iš naujo perlaikyti, kai dabar vos ne už viską perlaikyti reikia
Nuomone parašė:
Daugiau streso turėsit su M raide, kai pamatys policija, kad važiuojate be mokytojo šalia ir stabdys![]()
Įdomu, jei be klevuko kevukas važiuoja, kokia bauda? nereikia iš naujo perlaikyti, kai dabar vos ne už viską perlaikyti reikia
Janiotė parašė:
Įdomu, jei be klevuko kevukas važiuoja, kokia bauda? nereikia iš naujo perlaikyti, kai dabar vos ne už viską perlaikyti reikia![]()
Tai, kad perlaikyti reiktų jei padarytumėte stiprų nusizengima, ar ne?
Janiotė parašė:
Įdomu, jei be klevuko kevukas važiuoja, kokia bauda? nereikia iš naujo perlaikyti, kai dabar vos ne už viską perlaikyti reikia![]()
Pirma karta manau ir su ispejimu prasisuktume. Teisiu uz kleva tikrai neatims.
My Life parašė:
Tai, kad perlaikyti reiktų jei padarytumėte stiprų nusizengima, ar ne?
reiktų pasitikslinti, bet yra ten visokių. Man regis surenki tris pažeidimus, kaip pvz. neparodai posukio, nepraleidi pesciųjų ir kokia ištisinę kerti. Ir manau reik iš naujo reiktų laikyti. Ar kažkas panašaus, su klevukais labai griežtai. Gal kitos merginos tiksliau žino, aš primiršau
Janiotė parašė:
reiktų pasitikslinti, bet yra ten visokių. Man regis surenki tris pažeidimus, kaip pvz. neparodai posukio, nepraleidi pesciųjų ir kokia ištisinę kerti. Ir manau rei…
nu laba diena. už šituos pažeidimus ir ne klevuj atimt teises gali
va, čia rašo www.mcautomobilis.lt/papildomas-vairuotoju-mokymas/
Nuomone parašė:
Ot, na ir užgęsot, ir ką.. susikaupiat, negalvojat "ką apie mane galvos" ar "kiek mane mašinų jau apvažiavo" , užsikuriat ir važiuojat.
Na aš irgi uzgestu?,važiuodama atbula???,įvažiavimas i kiemą su kalniuku,net mano vyras turintis 12 metu stažavo įvažiuojant i kiema nors du kartus uzgesta???
_BurBė_ parašė:
nu laba diena. už šituos pažeidimus ir ne klevuj atimt teises gali![]()
va, čia rašo www.mcautomobilis.lt/papildomas-vairuotoju-mokymas/
atimti taip, bet jiems gal perlaikyti nereikia. O man tai svarbiausia daugiau į regitrą negrįžt. Atimti gali, tfu tfu tfu. Išgyvensiu ir be jų
Janiotė parašė:
atimti taip, bet jiems gal perlaikyti nereikia. O man tai svarbiausia daugiau į regitrą negrįžt. Atimti gali, tfu tfu tfu. Išgyvensiu ir be jų![]()
jei metams ar ilgiau atima reik perlaikyt visiems
_BurBė_ parašė:
man atrodo žiūrint koks pažeidimas ar kokiam laikuj atima. vyro tėvas po metų perlaikinėjo.
taip, jei atima ilgiau nei metams reikia perlaikyti visiem, man taip atrodo. bet jei atima tik kokiem trim mėnesiam, tai normaliam vairuotojui tik kursai, o klevukui reikia perlaikyti ar kazkas pan. šito tiksliai nežinau. Žodziu labai nenorėčiau grįžt į regitrą
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai