Abejonė parašė:
Visoms turiu patarimą. Kurių vaikučiams diagnozuota BA, dažnai serga ir tai yra fiksuojama, gulėjo nors kartą stacionare, priklauso neįgalumo grupė. Šeimis ar vaikų…
Cia pas jus gal stipri forma?
Daugumai astma sergančių vaikų pirmieji ligos simptomai pasireiškia sulaukus 5-ojo gimtadienio. Skaityti
visą straipsnįAbejonė parašė:
Visoms turiu patarimą. Kurių vaikučiams diagnozuota BA, dažnai serga ir tai yra fiksuojama, gulėjo nors kartą stacionare, priklauso neįgalumo grupė. Šeimis ar vaikų…
vada parašė:
Ne, vidutinė. Ir jau kai pratęsė, tai buvo lengva
eziukas33 parašė:
Mano nuomone yra priesinga. Jai labai truksta pinigu tai gal ir taip. Bet ateiciai vaikui gali pakirsti pasirenkant geras specialybes ar karjerai.
Aš taip pat nematau ryšio. Ir žinau ne vieną atvejį kai vaikystėje turi invalidumą(ir ne tik vaikystėje), bet toliau gyvena pilnavertį gyvenimą, turi aukštąjį išsilavinimą ir dirba kvalifikuotą darbą.
eziukas33 parašė:
Mano nuomone yra priesinga. Jai labai truksta pinigu tai gal ir taip. Bet ateiciai vaikui gali pakirsti pasirenkant geras specialybes ar karjerai.
nu nu
Paaiškinkit, kaip?
vada parašė:
mes naudojames ;)
Sveiki.
Sakykit o kokia pazyma reikejo pristatyti del maitinimo mokescio sumazinimo sergant astma? Ir ar raset prasyma pas direktore?
atsimerkusi parašė:
Sveiki.
Sakykit o kokia pazyma reikejo pristatyti del maitinimo mokescio sumazinimo sergan…
atsimerkusi parašė:
Sveiki.
Sakykit o kokia pazyma reikejo pristatyti del maitinimo mokescio sumazinimo sergan…
as gydytojos paprasiau, o kokia ji ten israse tiesa sakant net nezinau...nunesiau i darzeli sesutei ir viskas, jokio prasymo nerasiau ;)
mamos, gal ne i tema, bet vis tiek dauguma vaiku serganciu alergine BA turi alergini rinita (alergine sloga), sakykite kaip atskirti ar tikrai alergine?vaikui 1,2 m. kas 2-3 sav kartojasi skaidri/tekanti sloga, butent dienos metu bega, kai vaikas juda zaidzia. Bunant lauke lygiai tas pats. Kadangi vyresnioji mano alergiska dulkiu erkem, tai labai nerimauju ar maziukei nebus tas pats.
Ir man labai įdomus ryšys tarp neįgalumo ir karjeros, norėčiau plačiau išgirst
Mano draugė visą vaikyste turejo neygaluma ir daug operaciju, bet kazkaip uzaugo, baige medicina ir dirba gydytoja
kitas draugas invalido vezymelyje sugebejo informatika baigt ir dabar puikus programuotojas
cia nebent gali kliudyt stojant y karo akademija ar einant y kariuomene, bet ir tai visokius istvermes testus laiko...
Menta parašė:
Ir man labai įdomus ryšys tarp neįgalumo ir karjeros, norėčiau plačiau išgirst![]()
Pritariu. Mano vyras rankos neturi - karjerai tai visiškai netrukdo.
O čia astma, mat, sutrukdyti gali...
nado parašė:
mamos, gal ne i tema, bet vis tiek dauguma vaiku serganciu alergine BA turi alergini rinita (alergine sloga), sakykite kaip atskirti ar tikrai alergine?vaikui 1,2 m…
Paima tepinėlį iš nosiaryklės ir randa eozinofilus. Tai diagnozuoja alerginį rinitą
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai