eriikutte parašė:
Nera uz ka! Jei dar galit,pakentekit...gal susitvarkys![]()
![]()
Parašiau Jums žinutę asmeniškai noriu kai ko paklausti.
eriikutte parašė:
Nera uz ka! Jei dar galit,pakentekit...gal susitvarkys![]()
![]()
Parašiau Jums žinutę asmeniškai noriu kai ko paklausti.
sigita0808 parašė:
Sveikos, turiu mirena jau tris menesius ir niekaip nenustoju kraujuot atrodo praeina ir po keliu dienu vel pakraujuoja. Gal organizmas nepriima man jos. Gal kam tai…
Aš kraujavau ir tepliojo praktiškai ištisai 9 mėnesius, jau galvojau imsiu lauk aš ją bet po tų 9 mėnesių susitvarkė ir dabar mėnesinių metu tik kokia tris keturias dienas pateplioja.
pajūrio kopa parašė:
sveikos...o kai ejot pas gine pirma kart prasyt recepto spiralei ar tumik pasnekejot kokia jusu organiznui tiktu ar jus keles ant kedes apziureti ?
Sveiki. Taip. Gydytoja visko išklausinėja. Tada atsižvelgdama i jūsų individualią situaciją,pataria kokią dėtis spiralę. Atlieka visus tyrimus,tai yra echoskopiją,onkocitologinį.jei viskas ok po visų tyrimų atsakymų,deda spiralę.
pajūrio kopa parašė:
sveikos...o kai ejot pas gine pirma kart prasyt recepto spiralei ar tumik pasnekejot kokia jusu organiznui tiktu ar jus keles ant kedes apziureti ?
Pirma tikrina ar viskas ok ir tada pataria
keit parašė:
Sveikos. Pasidalinkit prašau kaip jum po mėnesinių,ar teplioja kokią sav dar kai praeina mėnesinės ? Nes iki spiralės man pvz mėnesinės praeina ir švaru.o dbr tie t…
Pries kiek laiko isidejot?
Info lapeli skaitet?
Tukas parašė:
Pries kiek laiko isidejot?
Info lapeli skaitet?
Isidėjau prieš pusmeti. Lapelio neskaičiau 🤔
keit parašė:
Isidėjau prieš pusmeti. Lapelio neskaičiau 🤔
Vertetu paskaityti ;)
Tukas parašė:
Vertetu paskaityti ;)
O kas nuo jo keiciasi?