EkoS parašė:
Jūsų mažyliui 4 mėn? Maitinate?
Ne pati nemaitinu.
EkoS parašė:
Jūsų mažyliui 4 mėn? Maitinate?
Ne pati nemaitinu.
Stelaa parašė:
Ne pati nemaitinu.
Man tokie simptomai, kaip aprašėt prasidėjo po pirmo vaiko gimimo praėjus 4mėn., po antro 4mėn.,o po trečiosios metai laiko. Gal visai ne spiralė kalta, jei daktarai nieko blogo neranda.
Net ir dabar visą dieną svaigulys ima, o plaukus net bijau šukuot... O, bet, tačiau, kadangi jau pienas eina į pabaigą, tai matyt kaip pirmus kartus bus tokia pati savijauta. Gerai, kad dar neįsidėjau Mirenos
Galvočiau, kad nuo jos. Mėn.gale dės, tai pažiūrėsim kuo viskas baigsis
O jum nepagerėjo per tą laiką?
EkoS parašė:
Man tokie simptomai, kaip aprašėt prasidėjo po pirmo vaiko gimimo praėjus 4mėn., po antro 4mėn.,o po trečiosios metai laiko. Gal visai ne spiralė kalta, jei daktara…
Jau išiemus ja esu ir kai tik isiemiau viskas baigės jokio galvos svaigimo metimo i šonų ir t.t.t 99%netiko ji man. Plaukai taipat mažiau slenka.perpus tikrai🤭
mamytemargaiciu parašė:
sveikos, gal kuri siom dienom pirko spirale mirena ir pasidalintu kur geriausios kainos? dekui
Camelijoj pirkau atrodo už ~126€. Prieš mėnesį maždaug.
Niuni parašė:
Sveikos, tos kurios po mirenos išėmimo vėl dėjosi kitą mireną pasakykit, ar galima dėtis naują tą pačią dieną t.y išima seną ir įdeda naują to pačio vizito metu ar …
Man sakė, kad galima. Bet planavom vaikiuką, tai tik dabar įsidėjau antrą
Labas, as naujokė, tikiuosi idomiu pasnekesiu, naudingu patarimu🙂 pasiryzau isidėt mirena, (bandziau ir kt, bet du nesekmingi bandymai privedė prie mirenos) menuo tik kaip su ja, viskas lyg ir ok... bet... pamaciau laaaaaabai tamses iskyras, vos ne juodas (galimai senas uzsilikęs kraujas) sunerimt, ar cia normalu? Neskauda niekur nieko, nesijauciu pavargus, viskas kaip ir minejau visumoje ok... aciu ❤
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai