Saulle123 parašė:
Sveikos, kaip seksas po spiralės įdėjimo, ar nebuvo diskomforto dėl tepliojimo,, ar sekso metu ne pasirodydavo daugiau tamsiu išskirtų ar kraujo? Turiu spiralė antr…
Menesi kazkur tepliojo ir dabar jau 3 nieko nera visai 😊
Saulle123 parašė:
Sveikos, kaip seksas po spiralės įdėjimo, ar nebuvo diskomforto dėl tepliojimo,, ar sekso metu ne pasirodydavo daugiau tamsiu išskirtų ar kraujo? Turiu spiralė antr…
kristiana1980 parašė:
Ačiū, tikiuosi greitai ir man pasibaigs. Nes kartais atrodo daug to kraujo tamsaus... O įdomu kaip sekso metu, ar gerai dėl to jaučiatės!
Forumiete parašė:
Ar tarp jūsų yra tokių, kuri pastojo iškart nustojus naudoti "Mireną"? Nes ginekologė patarė kelis ciklus nepastoti.
Mums iškart užkibo
Mažylei jau tuoj metai. Nėštumas sklandus, vaikas sveikas ir viskuo lenkia savo brolį ir sesę
Tai be jokių abejonių vėl dėsiuos "mireną". Jei dar nuspręsim kokį kilbuką užgyventi, tai bent jau yra išbandyta, kad viskas po jos puikiai veikia.
vaivalink parašė:
Sveikos, aš hormoninę spiralė dėjausi dėl labai gausaus kraujavimo per mėnesines. Dabar su spirale 2,5 metų, krayjavimo nėra jau metai. Norėjau paklausti, kas dėjos…
Per keletą ciklų vėl tapo gausus.
Vėl planuoju dėtis Mireną. Kadangi po išėmimo sėkmingai pastojau ir pagimdžiau, mmm atsirado gerokai vėliau, kai mp pradėjo mažėti, bet po truputį vėl pasidarė gausios ir skausmingos, tai su nekantrumu laukiu konsultacijos ir tikiuos, kad vėl galėsiu ją įsidėt.
4Lucky parašė:
Ar jusu vyrai jaucia spirale? Mano vyras pastoviai ja jaucia, pastoviai duria. As pati su pirstu jauciu siula, buvau pas gydytoja, patrumpino ir sake daugiau negali…
Man mmm visai išnyko, džiaugiausi visus 5 metus
po išėmimo pastojau be problemų, nors esu jau nebe jauniklė. Siūlų galai jautėsi tik man, o jei jaučiasi kažkas ir vyrui, tai pasidarykit echo, gal kas ne taip, gal kreivai stovi ar kažkas, nes šiaip neturėtų nieko jaustis.
Sveikos niekada nebuvau isidejus spirales nu ir isidejau MIRENA jau du mėnesiai kaip ja turiu. Pirma mėnesį nieko nejaučiau tepliojo ir tiek kaip ir sake kad taip turi buti.Tačiau prasidėjo antras nenuo ir prasidejo visa puokšte negerumu 🤦.Skaudi krutinė visa isbrinkus skauda istisai . Durimas krutineja ne istisas bet dažnas kaip spazmai. Pilvo skausmai pilvo apacioje viduje atrodo britvom pjautu kas. Galvos skausmai ne ištisi ir vis skirtingose vietose skausmas tai kakta tai pakausi tai prie ausies vis keiciasi skausmas ne vienoja vietoje. Svaigimas meto i šonus sedint gulint stovint staigus toks užeina praina. Kordinacija lyg būčiau apspangus visada . Nerimas baimė prakaitavimas stiprus . Plauku slinkimas kuoštais Nesenei buvau pasitikrinti sake viskas švaru tiek ekoskopu ziurejo tiek amt kedes spirale vietoj jokių cistu ir panasei. Nusprendem.kad dar palaukt ir žiūrėti ar negereja bet aisku negereja tikrai 🤦😞 ar tikrai taip turi būti ar tik taikos organizmas dar kenteti ar tikrai ji man netinka ir imt lauk . Gaila ir pinigu bet savijauta irgi baisi nezinau kaip pasielgti ar kentet dar ar imt lauk ir viskas .
Saulle123 parašė:
Ačiū, tikiuosi greitai ir man pasibaigs. Nes kartais atrodo daug to kraujo tamsaus... O įdomu kaip sekso metu, ar gerai dėl to jaučiatės!
Man mažai to kraujo buvo. 3 mėn.bet po nedaug.
Sekso metu jokių nepatogumų ir pan., nei aš nei vyras nejaučia jos 😊
Stelaa parašė:
Sveikos niekada nebuvau isidejus spirales nu ir isidejau MIRENA jau du mėnesiai kaip ja turiu. Pirma mėnesį nieko nejaučiau tepliojo ir tiek kaip ir sake kad taip …
As taip suprantu, kad pirmas men.viskas gerai buvo,o dabar jau menuo kai negerumai praaidejo, taip?
As jusu vietoj palaukciau dar 1 men.ir tada, jwi nebutu geriau, isimciau. Tokioj situacijoj tikrai ne pinigus reikia gaileti.
kristiana1980 parašė:
As taip suprantu, kad pirmas men.viskas gerai buvo,o dabar jau menuo kai negerumai praaidejo, taip?
Taip pirma menesi nieko visai nebuvo antra viskas prasidejo taip staigei kad net nesupratau kas vyskta ir kraujo tirimus dariausi ir vitaminus visokius geriu.
Negalvočiau kad tai mirenos kalte bet mam ir nuo visu kontraceptuku visi šalutiniai pasireikšdavo po pirmos pakuotes vartojimo kartais užtekdavo keliu tablečių ir budavo negerai . Tai daitaras sako kad gali man ir spirales nepriimti jokios. Maniau istemsiu dar menesi bet neištempiau nes tas metimas i šonus pilvo skausmai ir visa kita pabai vargino dar reikia buti su mažyliu tai išvis labai sunku.
Na dabar stebiu ar bus kaip buvo su spirale ar ne.
Stelaa parašė:
Sveikos niekada nebuvau isidejus spirales nu ir isidejau MIRENA jau du mėnesiai kaip ja turiu. Pirma mėnesį nieko nejaučiau tepliojo ir tiek kaip ir sake kad taip …
Jūsų mažyliui 4 mėn? Maitinate?
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai