Lauksmė parašė:
O pries kiek mazdaug dienu taip budavo?
Prieš Mireną skaudėdavo savaitę iki menstruacijų, su mirena nesergu visiškai, tai kartais kelis mėnesius neskauda krūtų, kartais skauda kas dvi savaites po dvi savaites..
Lauksmė parašė:
O pries kiek mazdaug dienu taip budavo?
Prieš Mireną skaudėdavo savaitę iki menstruacijų, su mirena nesergu visiškai, tai kartais kelis mėnesius neskauda krūtų, kartais skauda kas dvi savaites po dvi savaites..
Lauksmė parašė:
O kaip Jums su uždegimais? Pienligėm ar nepaūmėjo po Mirenos įdėjimo?
Ne, nėra buvę
aš dėl endometriozės dėjausi Mireną, tai man labai padėjo ligą suvaldyti.
Laukima parašė:
Pasidarė dar skausmingesnės ir trunka po kelias savaites..
O kaip buvo iki Mirenos?
Labas... mirena turiu tik du menesius... lyg ir viskas ok, nekliudo nejauciu nieko... o, bet, taciau... snd teko gana sunkiai padirbet, pakilnot... ir va skauda tiek nugaros apacia tiek pilvo apacia... pasesejus skausmas atlegsta... seip skausmas nes senai (labai senai) taip sunkei dirbau, ar turėciau sunerimt? Gal kas susidure su tuo? Ar dar kad tik tiek trumpai turiu ir lanko visokios paranojos mane🤭
Būkit rami,mirena čia ne prie ko. O jei ir būtų,tai ir sėdėjimas manau nepadėtų. Paminėjot kad lb,senai taip sunkei kėlėt(dirbot). Tai pasitempėt greičiausei- gal ir lankstytis daug reikėjo. Vizinis krūvis,jo dažnai neturint,greitai pasireiškia vienokiu ar kitokiu skausmu.
Sveikos merginos,
12-28 įdėjo Mireną. Pakraujavo pirmą dieną, paskui kokią savaitę buvo ramu. Na tik pilvą ir strėnas pamausdavo. Po sav.ėmė teplioti. Trumpai. Po 2 sav.prasidėjo kraujavimas. Negražus toks iš pradžių, rudas, vėliau jau ryškiai raudonas. Taip ilgiau nei savaitę tęsėsi, kol ėmė teplioti.... ir iki šiol teplioja. Na sakykim, tai normalu. Bet apie kokias 2 sav.kankina galvos skausmai, bele koks nuovargis, apatija, visiškas nenoras mylėtis. Galiausiai pajuto, kad susilpnėjo regėjimas. Paskaičiau Mirenos šalutinius poveikius - akurat. Jaučiu, kad netinka ji man. Ar kam nors taip buvo?
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai