Niuni parašė:
Na po mirenos įdėjimo pakraujavimai normalu, bet ne su krešuliais ar galvos skausmais. Gal tikrai ji jums netinka![]()
Net nžn, taip tikėjaus, kad padės. Negaliu hemoglobino net iki 90 pasikelt...
Niuni parašė:
Na po mirenos įdėjimo pakraujavimai normalu, bet ne su krešuliais ar galvos skausmais. Gal tikrai ji jums netinka![]()
maishtinga79 parašė:
Jūsų vietoj aš pirma pasikelčiau hemoglobiną nes jei nesiekia net 90 tai čia jau organizmo nusilpimas. Nuo to irgi gali būti galvos skausmai.
Su spirale yra normalu pakraujavimus turėti pusę metų, na kol organizmas pripranta prie spiralės, tai po pusės metų kraujavimo atrodytumėt kaip balta drobė.
Sveikatos jums
maishtinga79 parašė:
Sveikos. Dėl labai gausaus kraujavimo, ir stipriai nukritusio hb 21-12-07 įdėjo mireną. Ir nuo to laiko gausus kraujavimas su krešuliais bei galvos skausmas.... hem…
Man ginė sakė, kad esant gausiam kraujavimui ar pilvo skausmam pas ją grįžti greituoju būdu, o taip po 2 mėn. Daugiau visokie kitokie pakraujavimai, patepliojimai normalu.
Jei gausiai kraujuojate normalu, kad hemoglobinas krenta ir neatsistato, dėl to ir galvą turbūt skauda...
Žinau, liaudišką būdą ( šviežiai spaustos sultys) jei netingėtumėte pažaisti, galėčiau paieškoti tikslių proporcijų, kiek kas bandė pasiteisina 100 %.
maishtinga79 parašė:
Sveikos. Dėl labai gausaus kraujavimo, ir stipriai nukritusio hb 21-12-07 įdėjo mireną. Ir nuo to laiko gausus kraujavimas su krešuliais bei galvos skausmas.... hem…
O kaip jums gausiai kraujuoja? Užtenka iklotuku dieniniu ar jau reikia paketu? Man idejo mirena 12-17 taip pat kraujuoju bet uztenka dieniniu iklotuku tai manau cia pas mane bus negausus kraujavimas. Bet jis visdar yra. 😒
Lauksmė parašė:
O ar daro PAP tyrimus ( kur žiūri ar nėra vėžinių pakitimų) su šia spirale?
Taip, daro
Sveikos, pasidalinsiu patirtimi. Prieš porą metų labai domėjausi Mirrena spirale. Ryžausi, įdėjo ir buvo viskas labai gerai. Jokių skausmų, jokių kraujavimų ir jokių pokyčių. Praėjus metams atsirado keistas jausmas rytais, lyg pikinimas, iš krūtų atsirado išskyrų, nuojauta liepė pasidaryti nėštumo testą. Ir ką jūs galvojat, testas teigiamas! Ginekologė netikėjo, ekoschopas nieko nerodė, bet dar po savaitės laukimo diagnozė pasitvirtino-negimdinis nėštumas. Viskas buvo pašalinta su vienu kiausintakiu..
Džiaugiuosi, kad turiu du vaikus ir dėlto labai neisgyvenau. Ginekologė sakė, kad vistiek galima pastoti ir po tokių operacijų. Taip kad nežinau ar čia spirale, ar spiralės rūšis ar tiesiog vienetiinis atvejas, bet niekur niekada nebūna 100 proc. apsaugos...
Bet šiaip aš už spirale, bet dabar vėl perėjau ant tablečių...
Lauksmė parašė:
Ar buvo kam nors is Jusu, kad pries menesines skaudedavo krutis? Idomu kas su tuo krutines jautrumu, skausmingumu pasidare isidejus Mirena?
Pasidarė dar skausmingesnės ir trunka po kelias savaites..
Laukima parašė:
Pasidarė dar skausmingesnės ir trunka po kelias savaites..
O pries kiek mazdaug dienu taip budavo?
Idomu kaip kitoms?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai